Ea a fost cea mai arzătoare dorință a lui Florin Salam. Adriana Antoni i-a făcut pe plac la nuntă: „A fost cadoul meu!”

Ea a fost cea mai arzătoare dorință a lui Florin Salam. Adriana Antoni i-a făcut pe plac la nuntă: „A fost cadoul meu!”
Când vine vorba de petreceri de zile mari, Adriana Antoni e nelipsită de pe lista invitaților. Florin Salam a ținut neapărat să fie prezentă la nunta lui.

Deși e foarte ocupată, interpreta de muzică ușoară și populară Adriana Antoni n-a putut să nu-i facă lui Florin Salam un moment frumos la nuntă.

Adriana Antoni i-a îndeplinit cea mai mare dorință lui Florin Salam. „A fost cadoul meu!”

Adriana Antoni nu e așteptată la nunți doar de fanii care o adoră, mai nou și colegii de breaslă se bat pe ea. Florin Salam a rugat-o să nu lipsească de la nunta lui, pentru că vroia să-i cânte două dintre cele mai frumoase melodii din repertoriul artistei pe care, spune Adriana, le știe pe de rost. Iar ea a acceptat cu mare bucurie și nu i-a cerut nici un ban.

„E o mare onoare pentru mine faptul că ai mei colegi mă vor lângă ei în aceste momente importante din viața lor”

„Florin Salam e prietenul meu de ani de zile. El a vrut să vin să-i cânt la nuntă «Iubirea mea» și «Sufletul pereche»! Le știe pe de rost piesele astea! A fost cadoul meu, nu i-am luat bani! E o mare onoare pentru mine faptul că ai mei colegi mă vor lângă ei în aceste momente importante din viața lor, mai ales într-un moment atât de intim și de frumos cum e nunta.

Nunta am fost, pur și simplu, superbă, ne-am bucurat de viață. Îi felicit din tot sufletul meu! S-au distrat, a fost lume frumoasă, decor frumos! Nu am cuvinte!”, a mai spus vedeta.

„Mănânc numai bio!”

La 47 de ani, Adriana Antoni arată fantastic, deși pierde multe nopți din cauza meseriei. Vedeta susține că are mare grijă de imaginea ei și încearcă, pe cât posibil, să consume doar alimente bio. „Secretul este sa te simți bine în papucii tăi, să iubești pe toată lumea din jur, să nu faci rău nimănui, să faci ceea ce-ți place și să ai foarte mare grijă de sănătate.

Eu am foarte mare grijă la ceea ce mănânc, nu consum decât produse bio aici acasă, dar când sunt pe drumuri nu prea reușesc asta. Mi-ar plăcea ca totul în jurul nostru să fie natural, așa cum era când eram copii”, a declarat solista pentru Click.

Sursă foto: facebook