Video. Florin Salam plânge ca un copil, dar țeapa rămâne dată. Publicul nu îl iartă

Video. Florin Salam plânge ca un copil, dar țeapa rămâne dată. Publicul nu îl iartă
Florin Salam a bolit săptămâni întregi, a fost trecut în neființă de un ziarist pe care l-a dezinformat o sursă, a apărut publică să spună că e viu și că merge la cântat. Acum însă s-a dovedit că a fost țeapă.

În weekend, Florin Salam trebuia să cânte pentru prima dată alături de fiica sa, Betty, în Herăstrău. Concertul a fost anunțat cu surle și trâmbițe, și chiar cu prețuri reduse cu 30 %. Lumea s-a înghesuit să cumpere bilet, dar în final în locul artistului mult așteptat a apărut  Tzancă Uraganu. Cel puțin așa reiese din postările fanilor nemulțumiți.

„<<Mulțumim>> ca ați anunțat că nu vei mai cânta. Oamenii au plătit sa-l vadă pe Florin Salam, nu pe Tzancă. Urât”, i-a scris cineva, în replică, la postarea pe care Florin Salam a făcut-o duminică seara, spășit și în lacrimi, noaptea, din mașină.

Florin Salam plânge în mașină

Artistul, cu lacrimi în ochi, plânge și își cere scuze fiicei sale că nu a mai apărut la concert. Cu ocazia aceasta am aflat cu toții că evenimentul era programat chiar de ziua de naștere a lui Betty Salam. Cu atât mai mult a îndurerat-o gestul tatălui său care nu i-a fost alături pe scenă.

„Simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Aș vrea să încep prin a-mi cere scuze la fata mea, Betty și s-i spun din toată inima La mulți ani, La mulți ani, La mulți ani fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt. Mi-a fost cu o zi înainte foarte greu, n-am put să cânt deloc. Crede-mă că nu te minte tăticul rău. La mulți ani încă o dată (…)”, spune Florin Salam într-un clip postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Salam (@florinsalam_official)

Betty Salam a împlinit 22 de ani. Artista, care a fost prima din clan care a sărit în apărarea tatălui său atunci când presa a anunțat cea mai tragică veste despre acesta, a distribuit postarea părintelui pe contul său de Instagram, semn că l-a iertat. Fanii însă, sunt nemulțumiți, pentru că luaseră bilete să îl asculte și nu au avut ocazia.