Ea e motivul pentru care s-a schimbat legea in România. Are un chip angelic însă te poate pune în încurcătură

Ea e motivul pentru care s-a schimbat legea in România. Are un chip angelic însă te poate pune în încurcătură
O româncă bate recordurile TikTok. A strâns milioane de vizualizări în câteva zile. Totul a pornit de la faptul că aceasta a mărturisit pe rețelele de socializare că poartă 9 nume, iar urmăritorii au reacționat imediat, șocați de așa o situație.

Postarea ei a devenit virală pe TikTok, clipul fiind apreciat cu peste 170.000 de like-uri și reușind să facă 2.000.000 de vizualizări, în doar 5 zile.

Clipurile româncei fac înconjurul Internetului. Pe Tik-Tok, Laila, căci așa se numește, printre altele, tânăra, au un succes nebun. Dar fanii ei au rămas șocați să afle că aceasta are nu mai puțin de nouă (9) nume. Mulți s-au și amuzat, și au postat comentarii.

Laila Hussam Wajih Sadic Abdel Hafed Fz’a Maria Ilinca sunt cele nouă nume ale tinerei. O astfel de serie de nume pune în încurcătură orice autoritate cu care tânăra are a face. Practic, niciun document predefinit nu are spațiu pentru a le îngloba pe toate.

Tânăra a devenit virală pe TikTok

Laila a mărturisit că îi este destul de ușor să își pronunțe cele nouă nume, și a postat mai multe videoclipuri atunci când își spune cele nouă nume chiar în fața publicului. „Da, pe bune că am atâtea nume. Numele meu este Laila Hussam Wajih Sadic Abdel Hafed Fz’a Maria Ilinca. 9 nume. Sunt o fată de nota 9.  Și dacă nu îți place numele meu, du-te și caută o fată cu mai puține nume”, a transmis Laila, pe platfomra TikTok.

@lailaforyou Răspunde lui @Iuliana Elena ♬ Funny Song – Cavendish Music

Clipul s-a viralizat imediat și a reușit să strângă în doar cinci zile, 2.000.000 de vizualizări, iar urmăritorii au fost cei care i-au apreciat videoclipul cu peste 170.000 de like-uri.

Din cauza celor ca ea, autoritățile din România au restricționat numărul prenumelor

De anul acesta, părinții nu mai pot da oricâte nume doresc copiilor lor, ci maxim trei. Prenumele declarat la data înregistrării nașterii nu poate fi format din mai mult de trei cuvinte, conform unui act normativ promulgat de către președinte, în luna aprilie a acestui an.

Noul act normativ prevede o serie de modificări privind actele de stare civilă, acesta vizând modificarea şi completarea Legii nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civilă, precum şi abrogarea Ordonanței Guvernului nr. 41/2003 privind dobândirea şi schimbarea pe cale administrativă a numelor persoanelor fizice.

Sursa foto: TikTok