Ed Sheeran la 30 de ani: de la „fără adăpost” la milionar

Ed Sheeran la 30 de ani: de la „fără adăpost” la milionar
Ed Sheeran este un nume cunoscut în întreaga lume. Care este povestea cântărețului roșcovan, după ce a împlinit 30 de ani.

Ed Sheeran la 30 de ani: de la „fără adăpost” la milionar. Edward Christopher Sheeran s-a născut la Halifax, West Yorkshire la 17 februarie 1991. Ambii lui părinți au lucrat în galerii de artă.

Provine dintr-o familie de artiști

Familia lui s-a mutat la Framlingham, Suffolk, când Ed era tânăr, iar tatăl său a continuat să lucreze ca curator de artă. Mama sa lucra ca publicist de cultură și designer de bijuterii. Ambii părinți conducând și o firmă de consultanță de artă până în 2010.

Ed Sheeran a învățat să cânte la chitară de la vârsta de 11 ani și a cântat într-un cor de la vârsta de patru ani. În timp ce era educat local la liceul Thomas Mills, Ed a început aici să scrie cântece și mai târziu s-a alăturat Teatrului Național pentru Tineret din Londra în adolescență.

Ed Sheeran a înregistrat independent propriul album Spinning Man la vârsta de 13 ani. În 2008, la vârsta de 16 ani, Ed s-a mutat la Londra. În acea perioadă, el a mers la mai multe audiții, inclusiv una pentru seria muzicală ITV Britannia High. A cântat în locuri mici și chiar a deschis concrete pentru formația folk Nizlopi.

Ed Sheeran, homeless

Cântărețul a avut unele nopți peste care a trecut cu greu, deși nu a menționat exact că era un om al străzii.

„Toată lumea spune că Ed Sheeran este fără adăpost, nu am spus asta niciodată în carte. Am dormit doar fără un pat pentru câteva nopți, atât. Doar că nu aveam unde să stau în acele nopți. Așa că am dormit pe Central Line și în afara Palatului Buckingham”, a menționat Ed Sheeran.

Pe măsură ce a încărcat mai multă muzică în mediul online, Ed Sheeran a fost invitat să facă turnee cu vedeta rap Example în 2010. Apoi, a lansat EP-ul intitulat Loose Change în același an.

A excelat în carieră datorită YouTube-ului

Datorită YouTube-ului și rețelelor de socializare, fanii lui Ed au crescut exponențial. De asemenea, el a fost remarcat de critici și vedete. Au urmat mai multe EP-uri și în 2011 a lansat unul care a inclus melodii cu artiști grime precum Wiley și Devlin.

Ed urma să fie semnat cu Asylum Records mai târziu în acel an. Primul său album de studio „+” a fost lansat în septembrie 2011, cu un succes uriaș. A depășit topurile albumelor și se laudă cu primul său single single cu The A-Team. Ulterior, Ed a câștigat Brit Awards ca cel mai bun artist solo britanic de sex masculin și British Breakthrough Act.

Thinking Out Loud

În 2012, Ed a avut o relație cu cântăreața și compozitoarea scoțiană Nina Nesbitt, dar s-au despărțit. În 2014, a ieșit la întâlniri romantice cu angajata lui Jamie Oliver, Athina Andrelos, despre care se crede că și-a inspirat piesa Thinking Out Loud. Tot în 2014, Ed s-a bucurat de un succes uriaș când a lansat „x”, marcând al doilea cel mai bine vândut album din 2015 și câștigând alte premii la premiile Brits și Ivor Novello.

Thinking Out Loud, piesa de succes a albumului, a câștigat titlul de cea mai bună piesă a anului și cea mai bună interpretare pop solo la Grammy.

În 2017, Ed Sheeran a lansat al treilea album de studio „÷”, care a devenit cel mai bine vândut album al anului și a produs mai multe single-uri de succes cu The Shape of You, Castle on the Hill și Perfect. El a primit titlul de Global Recording Artist of the Year.

În același an, a avut un rol cameo memorabil într-un episod din Game of Thrones, alături de super-fan și actrița Maisie Williams, care a jucat-o pe Arya Stark în spectacol. În același an, el a susținut public și Partidul Laburist la alegerile generale din 2017.

Viața de familie

În 2018, Ed s-a logodit cu prietena și iubita sa Cherry. Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie intimă.

Cherry Seaborn și Ed Sheeran au devenit părinți toamna trecută. Ei și-au numit fiica, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Mândrul tată în vârstă de 29 de ani a împărtășit fericit știrile cu cei 31,3 milioane de fani de pe contul său de Instagram. 

Într-un mesaj plin de dragoste, cântărețul roșcat a dezvăluit că el si soția sa sunt „complet îndrăgostiți de ea” și se simt „în al nouălea cer”, dar în același timp și-a rugat urmăritorii să îi respecte intimitatea.

Horoscop Minerva – 17 februarie. Balanțele trebuie să evite deciziile majore