Horoscop Minerva – 17 februarie. Balanțele trebuie să evite deciziile majore

Horoscop Minerva – 17 februarie. Balanțele trebuie să evite deciziile majore
Cresc nemulțumirile legate de bani. Comunicarea autorități – populație este greoaie și conflictuală. Gândirea celor din Parlament este una unilaterală și univocă. Populației nu îi place și, din nou, în spațiul public se vehiculează teorii dintre cele mai fanteziste.

Rana neîncrederii se adâncește. Accidente din neatenție. Vizate, femeile!

Unele anunțuri externe lovesc în identitatea României, generând riposte violente.

Horoscop Minerva – 17 februarie. Balanțele trebuie să evite deciziile majore

Berbec – Nu ignora problemele pe care le ai, deoarece ignorarea lor nu le va face să dispară. Un prieten apropiat ar putea să te pună într-o situație jenantă. Nu dezvălui nimănui detaliile unei noi relații, dacă nu ești sigur încotro se îndreaptă aceasta. Încercă să păstrezi secretul până te vei lămuri.

 

Taur – O schimbare în sectorul noilor experiențe și orizonturilor îndepărtate. Mintea ta se concentrează pe cei vrei să faci. S-ar putea să te simți mai puțin împovărat de problemele emoționale. Ești implicat serios în căutarea a noi oportunități care par să promită foarte mult. Te pot ajuta să găsești exact ceea ce dorești.

 

Gemeni – Proiectele în care ești implicat se vor dovedi benefice și îți vor stimula cariera. Dacă urmează să mergi la un nou loc de muncă, gândește-te la toate avantajele și dezavantajele acestuia, înainte de a părăsi locul de muncă actual. Există șanse ca cineva de la locul de muncă să îți împărtășească din experiența sa pentru a te motiva.

 

Rac – Azi vei face ca lucrurile să meargă pe drumul lor. Vei constata că este destul de ușor să-ți îndeplinești obiectivele. Este un moment bun pentru a pune în mișcare planurile pe care le ai și pentru a lansa un nou proiect. Nu trece cu vederea niciun detaliu al acestuia, deoarece nu îți poți permite să faci greșeli.

 

Leu – Te gândești serios dacă, nu cumva, este timpul să intri într-o relație angajată. Dacă ai întâlnit recent, o fostă/un fost, care ți-a propus să reluați legătura, te-aș sfătui să te mai gândești. Posibil dacă ești singur să dai peste partenerul viselor tale și această persoană va răspunde deschis sentimentelor tale

 

Fecioară – Simți nevoia să rupi legăturile cu cineva sau ceva care nu mai servește intereselor tale și acest lucru ar putea fi o ușurare. Ai șansa unui nou început care ți-ar putea revitaliza afacerile de serviciu și de familie. Ai în vedere mutarea, redecorarea, remodelarea sau un proiect referitor la animale de companie.

 

Balanță – Evită deciziile majore, deoarece ai putea fi mai emoțional decât de obicei. Cel mai bine este să aștepți câteva zile până când ești mai liniștit și mai stabil. Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu. Casa și familia ar trebui să fie sursă de bucurie și de fericire. Petele întunecate din relație dispar treptat, iar lucrurile revin la normalitate.

 

Scorpion – Viața profesională va atinge poziția dorită dacă eviți metodele încercate și testate și începi să te gândești la ceva nou. Acceptă orice ofertă de promovare pe care o primești, deoarece aceasta va fi în interesul tău. Gândește-te bine înainte de a lua orice decizie pripită. Gândește-te la carieră dintr-o perspectivă pe termen lung.

 

Săgetător – Obstacolele din trecut încep să se îndepărteze, deoarece acum vezi luminița de capătul tunelului. Orice nouă inițiativă pe care o vei începe luna aceasta va merge bine. Felul cum muncești îți va aduce laude din toate părțile, fie că sunt colegii de departament, fie șefii. Adaptează-te pentru eficiența la locul de muncă.

 

Capricorn – Faci ce faci și acțiunile tale vor avea impact la locul de muncă. Atribuirea unor responsabilități importante subordonaților, pot furniza rezultate reușite care ți-ar permite să îți atingi obiectivelor stabilite, la timp. Nu fii surprins dacă ai ocazia de a merge într-o călătorie profesională.

 

Vărsător – Poți chiar să te gândești să-ți părăsești poziția actuală pentru un nou loc de muncă. Ai grijă, să nu-ți închipui cumva că iarba este mai verde decât acasă, deoarece este posibil să nu ai imaginea completă. Asigură-te că, înainte de a-ți schimba locul de muncă, ești sigur că acolo unde mergi este mai bine decât cel de la care pleci.

 

Pești – Profită la maximum de această zi bună. Dai cea mai mare lovitură profesională. Abilitatea de a-ți asuma responsabilități suplimentare și de a rezolva probleme complexe îți aduce succes profesional. Probabil că lucrurile se vor mișca foarte ușor la început, dar trebuie să fii atent și să nu iei nimic cu de la sine putere.

 

Grigore Vasiliu Birlic citea ziarul în cimitir. Un geniu al umorului românesc