Ediție cu statuie. Chefi la cuțite revine cu sezonul 9

Ediție cu statuie. Chefi la cuțite revine cu sezonul 9
Duminică, 28 februarie, ora 20.00, Chefii la cuțite se întorc la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, va fi o ediție cu statuie. E pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. Show-ul va fi difuzat în fiecare duminică, luni și marți la Antena 1. Noul sezon vine însă cu mai multe noutăți și surprize. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Astfel, Speak este noul ajutor al Ginei. Celebrul vlogger  va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, „Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Așa cum rețete și vedete a scris, chef Florin Dumitrescu a dat din casă ultimele noutăți  care vin la Chefi la cuțite,  show care se va vedea pe micul ecran din 28 februarie, de la ora 20.00. „O să avem 27 de amulete la audiții. Dăm cuțite pentru concurenți, dar bătaia aia mare se dă între noi trei, că de aia se numește „Chefi la cuțite”, că e vorba despre Sorin, Cărălin și mie, adică întotdeauna este o alianță între doi vs celălalt și atunci avem aceste 27 de găteli.

În fiecare zi de audiții avem o amuletă pentru care ne luptăm. Aceste amulete vor scoate din noi ce mai bun. Plus că avem și melodia sezonului, o să ne vedeți și cântând”, a spus Florin Dumitrescu

Posibil invitat surpriză în interviul lui Oprah cu Harry și Meghan. Despre cine este vorba