Posibil invitat surpriză în interviul lui Oprah cu Harry și Meghan. Despre cine este vorba

Posibil invitat surpriză în interviul lui Oprah cu Harry și Meghan. Despre cine este vorba
Pe măsură ce marele interviul cu Harry și Meghan la Oprah se apropie, presa internațională și experții regali lansează din ce în ce mai multe teorii. Ultima, invitat surpriză în interviu la Oprah. Despre cine este vorba.

Harry și Meghan s-au mutat anul trecut în California, imediat ce au anunțat că plănuiesc să se sustragă de la îndatoririle regale. Acum, cuplul locuiește în Montecito, Santa Barbara, la un scurt drum cu mașina de mama lui Meghan. Doria Ragland locuiește în L.A, foarte aproape de cuplul regal. Doria a fost o prezență cheie în viața lui Meghan și a fost acolo  pentru a ajuta la îngrijirea lui Archie Harrison, după ce acesta s-a născut în mai 2019. Ce invitat surpriză ar putea apărea la Oprah.

Fără îndoială, ea va fi prin preajmă pentru a-i ajuta pe Meghan și Harry, acum că cei doi așteaptă al doilea copil la sfârșitul acestui an. Înainte de nașterea lui Archie, Doria a zburat în Marea Britanie pentru a petrece timp cu Meghan la Frogmore Cottage. Aceasta și-a ajutat fiica și în primele săptămâni după naștere. 

Invitat surpriză în interviul lui Oprah. Doria și-a putea face apariția 

invitat oprah

Se pare că Doria a cunoscut-o și ea pe Oprah, în săptămânile dinaintea nunții lui Harry și Meghan din 2018. Cele două au petrecut o după-amiază întreagă împreună, conform spuselor lui Oprah. După ”șuetă”, mama lui Meghan ar fi plecat plină de daruri din partea celebrei prezentatoare. 

Ținând cont că Doria și Oprah se cunosc și s-au împrietenit, presa internațională speculează ca este foarte posibil ca Doria să aibă o apariție surpriză în cadrul interviului care va avea premiera în 7 Martie, la postul american CBS. Ediția specială se va focusa pe Meghan în prima parte a discuției, însă Harry se va alătura și el la un moment dat.  În aceeași zi, Regina Elisabeta II va ține un discurs la televizor despre importanța Comunității națiunilor. Acesta va avea loc cu doar câteva ore înainte ca interviul cu Harry și Meghan să aibă premiera. 

Foto: Facebook

Misterele din picturile lui Da Vinci. Cine au fost modelele din ”Cina cea de taină”