Regina Elisabeta II fură startul. Ce face în ziua difuzării interviului cu Oprah al ducilor de Sussex

Regina Elisabeta II fură startul. Ce face în ziua difuzării interviului cu Oprah al ducilor de Sussex
Regina Elisabeta II fură startul. S-a anunțat ce va face în ziua difuzării interviului ducilor de Sussex cu faimoasa Oprah.

Casa regală britanică nu are parte deloc de momente de liniște zilele acestea. După spitalizarea Prințului Philip, anunțul despre renunțarea totală și definitivă la îndatoririle regale a Ducilor de Sussex, dar și anunțul că aceștia vor apărea la Oprah, familia regală este în haos. Totuși, Regina Elisabeta II și-a făcut o strategie și fură startul. Aceasta are un plan, chiar în ziua difuzării interviului cu Oprah. 

Harry și Meghan au filmat deja interviul special cu Oprah, iar acesta urmează să aibă premiera pe 7 martie. Oprah este cunoscută pentru abilitatea cu care își convinge invitații să dezvăluie chiar și ce aceștia vor să ascundă. Ținând cont de acest fapt, se vehiculează că interviul va fi unul incendiar, care va arunca în aer casa regală. Discuția a fost filmată la casa cuplului din L.A., cu câteva ore înainte ca Harry și Meghan să anunțe oficial că s-au desprins cu totul de îndatoririle regale. 

Regina Elisabeta II fură startul. Ține discurs înainte de difuzarea interviului cu Oprah 

Regina Elisabeta II fură startul

Deși Prințul Philip este încă în spital sub observația medicilor, regina nu a stat degeaba. Aceasta a anunțat că va ține un discurs la TV chiar pe 7 Martie, cu câteva ore înainte ca emisiunea cu Oprah și ducii de Sussex să înceapă. 

Conform anunțului, regina va discuta despre importanța Comunității Națiunilor (n.r. o organizație interguvernamentală a 54 de state membre independente ce au făcut parte din Imperiul Britanic). Suverana Marii Britanii nu va fi singură, ci alături de Prințul Charles, dar și de Prințul William. Discursul despre importanța Comunității Națiunilor a fost ținut încă din 1972, în fiecare an. Anul acesta, totul va fi înregistrat în prealabil la Palatul Windsor și difuzat în data de 7 Martie.

Roger Moore, actorul adorat de femei. ”Sfântul” nu a avut noroc în dragoste, cu neveste năbădâioase