Roger Moore, actorul adorat de femei. ”Sfântul” nu a avut noroc în dragoste, cu neveste năbădâioase

Roger Moore, actorul adorat de femei. ”Sfântul” nu a avut noroc în dragoste, cu neveste năbădâioase
Roger Moore a fost adorat de femei pe vremea când era James Bond și ”Sfântul”. Multe l-au dorit pe actorul cu ochi albaștri, dar actorul britanic nu a avut noroc în dragoste. Primele două soții au sărit la bătaie.

Roger Moore a fost unul dintre cei mai iubiți actori. Femeile l-au adorat, iar bărbații îl admirau pentru scenele de acțiune din seriile de filme ”James Bond” și ”Sfântul”. Timp de 60 de ani, actorul britanic a încântat generații de spectatori.

În 1991, Regina Elisabeta a II-a, l-a înnobilat cu titlul de Sir pentru servicii în opera de caritate, ca ambasador UNICEF.

Totuși, Roger Moore nu a avut noroc în dragoste. A fost însurat de patru ori, iar primele două soții au sărit la bătaie.

Roger Moore, actorul din ”Sântul” și James Bond

Roger Moore a făcut istorie în rolul lui James Bond. Însă, până să fie agentul 007, actorul a fost celebru cu rolul din ”Sfântul”. A fost o serie de filme de acțiune care a fost difuzat și în România, în anii ʹ60, pentru că era unul din filmele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu.

”Sfântul” a fost difuzat și în România, în anii ʹ60, pentru că era unul din filmele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu

Actorul britanic a fost ”sfânt” timp de 7 ani, apoi a fost James Bond timp de 12 ani, în 7 filme. A început cu „Pe cine nu lași să moară” („Live and Let Die”), din 1973.

Roger Moore a fost James Bond timp de 12 ani, în 7 filme

În afară de abilitățile sale actoricești, actorul fascina femeile cu ochii lui albaștri, cu un trup fără cusur și cu farmecul personal.

Cariera marelui actor s-a întins pe șase decenii. Averea lui a fost estimată la 90 de milioane de dolari, în 2017, anul când a fost răpus de un cancer de prostată.

Roger Moore nu a avut noroc în dragoste

James Bond a fost căsătorit de patru ori şi a fost adorat de femei pe toată durata vieţii. O cutie cu scrisori vechi, ce aparţineau primei sale soţii, Doorn van Steyn, redau iubirea pasională pe care Moore, atunci în vârstă de 19 ani.

Actrița și patinatoarea Doorn van Steyn era cu șase ani mai mare decât el. Despărțirea s-a produs din cauza banilor, dar și din cauza lipsei ei de încredere asupra abilităților lui artistice.

În 2012, Roger Moore a povestit, într-un interviu televizat, ce fel de comportament au avut primele lui două neveste. Prima soție obișnuia să-l zgârie, să-l lovească cu pumnii, iar la un moment dat chiar a aruncat cu un ceainic în el.

A doua oară s-a căsătorit în 1953 cu solista Dorothy Squires, de care a divorțat în 1968, o femeie cu 13 ani mai mare decât el. Cei doi s-au cunoscut la una din petrecerile luxoase pe care aceasta le dădea la vila ei din Kent.

Ea a fost cea care l-a introdus în lumea strălucitoare a Hollywood-ului. Cariera lui a luat avânt, iar a ei era în cădere liberă.

A doua oară, Roger Moore s-a căsătorit în 1953 cu solista Dorothy Squires

Dorothy și Roger s-au despărțit în 1961, când actorul a plecat de acasă și s-a mutat la Luisa Mattioli. S-a însurat cu italianca în 1969, după ce a reușit să divorțeze de Dorothy.

Fosta soție i-a dat cu chitara în cap

Roger Moore a povestit că Dorothy Squires era violentă și i-a dat chiar cu o chitară în cap, scria The Telegraph.

Pe italianca Luisa Mattioli a cunoscut-o la filmările peliculei „The Rape of the Sabine Women”. Dorothy Squires a făcut crize de gelozie, care au culminat cu spargerea ferestrelor casei în care Roger Moore și Mattioli locuiau.

Peste 600 de persoane au fost de față la nunta din aprilie 1969. Au rezultat trei copii: actrița Deborah, Geoffrey, actor și proprietar de restaurant, și Christian, producător de film.

Cei doi s-au separat în 1993, când intepretul lui James Bond a pus ochii pe daneza Kristina Tholstrup.

Luisa Mattioli a refuzat să-i acorde divorțul lui Roger Moore până în anul 2000, când a primit 10 milioane de lire sterline.

Roger Moore și Kristina „Kiki” Tholstrup s-au căsătorit în 2002

În 2002, Roger Moore și Kristina „Kiki” Tholstrup s-au căsătorit și au avut un mariaj în care ea i-a purtat de grijă.


Viața tumultoasă a lui Natalie Wood. Povestea iubirii care s-a sfârșit tragic, în apele Pacificului

Sidney Poitier, un actor fabulos. S-a născut prematur, pe mare