Scandal în Casa Regală. Harry și Meghan filmează cu Oprah, Prințul William e ”foc și pară”

Scandal în Casa Regală. Harry și Meghan filmează cu Oprah, Prințul William e ”foc și pară”
E scandal în Casa Regală Britanică iar. Prințul William e supărat tare pe Harry și Meghan, după ce aceștia au renunțat oficial la îndatoririle regale, după 1 an de la anunț. Ce doi au filmat deja cu Oprah.

În urmă cu câteva zile Palatul Buckingham a anunțat oficial că Prințul Harry și Meghan Markle se retrag oficial de la îndatoririle regale, la un an de la anunțul Megxit. Cei doi au avut toată această perioadă la dispoziție pentru a se gândi bine dacă vor să renunțe. Acest lucru a provocat un nou scandal în Casa Regală. 

”Ducele și ducesa de Sussex au confirmat Majestății Sale Regina că nu se vor întoarce în calitate de membri lucrători ai familiei regale. Prin urmare, numirile militare onorifice și patronajele regale deținute de duce și ducesă vor fi returnate Majestății Sale, înainte de a fi redistribuite membrilor familiei regale. În timp ce toți sunt întristați de decizia lor, ducele și ducesa rămân membrii familiei mult iubiți”, se arăta în comunicatul transmis de Palatul Buckingham. 

Replica lui Harry și Meghan provoacă un nou scandal în Casa Regală 

Ca răspuns la comunicatul oficial, Harry și Meghan au transmis un mesaj direct Reginei. ”Cu toții putem duce o viață dedicată serviciului altora. Serviciul în slujba altora este universal”, au transmis cei doi printr-un comunicat. Harry și Meghan au mai spus de asemenea că rămân dedicați responsabilității lor față de UK și față de întreaga lume. Ei au oferit în continuare suportul organizațiilor pe care le-au reprezentat până acum, indiferent de titlurile regale. 

Harry și-a pierdut titlurile militare, iar cei doi nu vor mai folosi titlul ”Înălțimea voastră”, deși acesta a fost păstrat de către cuplu. Harry și Meghan au păstrat de asemenea titlurile de Duce și Ducesă de Sussex. 

William e ”foc și pară pe fratele său”. Între timp, Oprah a filmat deja cu cuplul regal 

Scandal în Casa Regală

Surse din cadrul Palatului au declarat pentru The Times că Prințul William este furios pe fratele său, dar și îndurerat. Conform declarațiilor, acesta consideră riposta lui Meghan și Harry ca fiind ”iritantă și jignitoare” la adresa Reginei. Specialiștii regali spun că aceasta este cea mai puternică ruptură din cadrul monarhiei din ultimii ani. 

În tot acest haos, Harry și Meghan au filmat deja faimosul interviu cu Oprah. Acesta urmează să aibă premiera pe data de 7 martie. Interviul promite a fi o discuție explozivă, cu cele mai șocante dezvăluiri de la Prințesa Diana încoace. 

Foto: Facebook

Winona Ryder s-a apucat de citit pentru că nu avea curent electric acasă. O copilărie ieșită din tipare