Ele au fost femeile din viața lui Toni Iuruc. Unde greșește afaceristul că nu are noroc în dragoste

Ele au fost femeile din viața lui Toni Iuruc. Unde greșește afaceristul că nu are noroc în dragoste
Veste divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a șocat o Românie întreagă, dar se pare că relația dintre cei doi s-a răcit cu câteva luni în urmă.

Ce s-a întâmplat între Simona Halep și Toni Iuruc încât s-a ajuns la despărțire nimeni nu știe, dar cei doi se pare că nu erau bine de ceva vreme.

Ele au fost femeile din viața lui Toni Iuruc. Unde greșește afaceristul că nu are noroc în dragoste

Potrivit informațiilor oferite de Wowbiz, Simona și Toni au fost surprinși pe stradă și toată lumea se aștepta să-i vadă în ipostaze de proaspeți căsătoriți. Cei doi păreau însă ca doi străini, păstrând distanța între ei, fără să se țină măcar de mână. Se pare că relația dintre ei nu mai funcționa de ceva vreme, iar până la despărțirea oficială n-a mai fost decât un pas.

Ambele soții l-au înșelat?

Prima soție a afaceristului a fost un fost fotomodel, Alina, de care Toni s-a îndrăgostit nebunește dar, din păcate, povestea lor de iubire nu a ținut prea mult. Sursele spun că tânăra era obișnuită să trăiască în lux, iar Toni nu s-a putut ridica la nivelul pretențiilor sale.

Pe de altă parte, se spune aceasta iubea viața de noapte și nu rezista să nu meargă frecvent în cluburi, unde se distra alături de tineri cu portofelele pline. De altfel, sursele spun că Toni a aflat că e înșelat și atunci a pus piciorul în prag, iar despărțirea s-a produs.

Liana a fost părăsită când era însărcinată în cinci luni

În 2018, afaceristului i-a căzut cu tronc o altă frumusețe, Liana, pe care a dus-o din nou în fața ofițerului Stării Civile. Evenimentul a fost marcat de o petrecere pe cinste la Mamaia, dar și acest mariaj a durat doar zece luni, pentru că a aflat că femeia vieții lui ar fi avut o relație paralelă. Când cei doi au hotărât să meargă pe drumuri diferite, Liana era însărcinată în cinci luni, dar Toni a fost convins că nu este copilul lui.

Simona Halep e de negăsit

Fanii Simonei sunt speriați pentru că nu mai știu absolut nimic despre sportiva lor preferată. Internauții erau obișnuiți cu o Simona activă, dar dintr-o dată ceva s-a întâmplat și nimeni nu mai poate da de ea. Decizia sa este de înțeles dat fiind situația grea prin care trece, însă fanii au rugat-o să dea un semn de viață.

Sursă foto: prosport