Motivul pentru care Elena Băsescu nu își declară oficial relația cu un cunoscut milionar: E puțin însurat!

Motivul pentru care Elena Băsescu nu își declară oficial relația cu un cunoscut milionar: E puțin însurat!
Ani la rând, Elena Băsescu a avut conturile de socializare private, astfel că doar prietenii și cei care obțineau permisiunea ei puteau vedea ce postează. Lucrurile s-au schimbat.

De câteva săptămâni, Elena Băsescu a devenit extrem de activă pe rețelele sociale, unde timp îndelungat abia posta câte ceva, și, în principal imagini cu copiii. Recent a mutat focusul pe ea.

În vârstă de 42 de ani, mezina fostului președinte Traian Băsescu are trei copii: Anastasia (4 ani), fiica lui Cătălin Gheorghe zis Tomată, respectiv Sofia Anais (9 ani) şi Traian (7 ani și jumătate) cu Bogdan Ionescu, zis Syda.

În ultima perioadă Eba nu a contenit să le arate fanilor pe rețelele sociale cum slăbește, cât de subțire e. Ea s-a și „tunat” prin vară, apoi a ajuns să își transforme profilul de Instagram într-unul public. Iar acum vedem de ce.

Potrivit Cancan.ro, Elena Băsescu se iubește cu un milionar. E primul bărbat alături de care a fost surprinsă după despărțirea de Tomată, iar de atunci au trecut ani. Este vorba de George Stanciu, fost consilier în Consiliul Local al municipiului Ploieşti.

Cine este noul iubit al Elenei Băsescu

Potrivit sursei citate, bărbatul cu care se vede Eba e îndrăgostit de ea, chiar dacă e căsătorit și are doi copii. Sursa citată arată că bărbatul a fost ginerele lui Emil Calotă, fostul primar din Ploiești. Cu Iulia Calotă are o fiică și un fiu, dar au divorțat. După separare, George Stanciu și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Cristina Alexandra Iordache, cumnata lui Bujor Sion, „copilul de suflet al lui Ion Iliescu”.

Jurnaliștii au aflat că aceasta ar fi fost „dată afară din casă”, recent, din vila de pe malul lacului Snagov, după ce afaceristul ar fi realizat că nu poate trăi fără Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României. De altfel, cei doi ies inclusiv în public împreună. Duminică seară, Canacan.ro i-a fotografiat la Adamo, în compania unor prieteni. George Stanciu și Elena Băsescu au stat îmbrățișați, s-au sărutat, apoi au părăsit localul în jurul orei 22:30.

Sursa foto: Instagram