Elena Băsescu și Lidia Buble se întâlnesc cu același bărbat – Exclusiv

Elena Băsescu și Lidia Buble se întâlnesc cu același bărbat – Exclusiv
Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu este o mamă model, ea având trei copii, și o femeie asumată și foarte atentă la silueta sa.

Recent Elena Băsescu și-a îmbunătățit aspectul fizic și arată tuturor fanilor iei cat de dedicată este atunci când vine vorba de practicarea sportului. Eba se antrenează constant în sala de forță iar transformările sunt vizibile cu ochiul liber. Tânăra mămică este foarte suplă, are pătrățele abdominale și un întreg ansamblul corporal de invidiat. Ceea ce nu se știe despre Eba e dacă are în viața ei un iubit nou, ea neafișându-se în ultima perioadă cu nimeni.

Elena Băsescu și Lidia Buble frecventează același bărbat

Însă zilele acestea, Elena Băsescu a ajuns să frecventeze același bărbat ca și Lidia Buble. Despre Lidia Buble se știe, de asemenea că este o tânără foarte atentă la felul în care arată. Chiar dacă în ultima vreme nu am mai dezvăluit așa de multe imagini din timpul antrenamentelor sportive, știm cu siguranță că este preocupată de modul în care arată.

Lidia Buble este una din fanele înrăite ale masajului cu bambus, chiar dacă interacțiunea cu bețele nu este, probabil cea mai plăcută dar vorba aceea pentru frumusețe o femeie e dispus să se îndure orice. Cântăreața a dezvălui de foarte multe ori imagini din timpul ședințelor iei de masaj în care întreg corpul i-a fost bătut, centimetru cu centimetru cu bețe de bambus.

Masaj cu bețe de bambus pentru noua siluetă a Elenei Băsescu

Această practică a ajuns și la urechile Elenei Băsescu care a decis să încerce, fiind cunoscute avantajele acestui tip de masaj.  Prin urmare, Elena Băsescu, a ajuns să se dezbrace și să se lase pe mâinile destoinice ale aceluiași bărbat pe care îl frecventează și Lidia Buble. Dan Bujor este specializat în masaj de modelare cu bambus și, cu cliente celebre, nu mai are nicio problemă în afacere. E drept și rezultatele se văd rapid. Recent, bărbatul a fost invitat la „Vorbește lumea” unde a dezvăluit cum se practică masajul cu bambus și care sunt beneficiile acestuia.

Sursa foto / video: Instagram