Elena Băsescu o dă pe… borș. Și e obsedată – Exclusiv

Elena Băsescu o dă pe… borș. Și e obsedată – Exclusiv
Fiica fostului președinte Traian Băsescu are tot ce își poate dori o femeie ca să se autoproclame împlinită. E tânără, frumoasă, are trei copii superbi.

Chiar dacă în căsnicie unii ar putea spune că mezina a fostului președinte Traian Băsescu nu a avut noroc, realitatea contrazice acest enunț. Elena Băsescu este mama fericită a trei copii, foarte frumoși, care îi bucură fiecare zi din viață. În plus a rămas în relații excelente cu tații lor, ceea ce este de ajutor și, mai mult decât atât, îmbucurător. Pe de altă parte, Elena Băsescu este o femeie tânără, foarte frumoasă și cu o siluetă care face și fotomodelele de top să fie invidioase.

Eba nu face un secret din faptul că merge constant și se antrenează într-o sală de forță. De asemenea, este pasionată de sporturi, luni exemplul copiilor iei, alături de care a experimentat unele noi, peste vară. Odată ce vremea s-a răcit și copiii au început școala, Elena Băsescu se pare că a revenit la rutina ei de antrenament, în sala de fitness.

Pe rețelele sociale fiica fostului președinte nu se sfiește să își arate corpul frumos antrenat și tonifiat, cu pătrățele abdominale. Zilele acestea a dezvăluit marele ei secret și faptul că este de-a dreptul, cităm, obsedată de borș. Ea s-a și fotografiat în oglindă având în mână o sticlă de borș cumpărată de la hipermarket. Într-o altă imagine în care poată o bustiera și colanți lăsând să se vadă cât de frumos îi sunt conturați mușchii abdominali.

Ce este borșul și de ce e bun în curele de slăbire

Borșul este un lichid acru obținut prin fermentarea tărâțelor de grâu, împreună cu mălai, uște și apă. Uștele reprezintă amestecul fermentat păstrat de la borșul preparat anterior, care au rolul de cultură de bază pentru fermentare.

„Borșul poate fi inclus într-un regim echilibrat de slăbit, ca o alternativă pentru băuturile bogate în calorii, așa cum sunt sucurile sau băuturile alcoolice. Pentru că oferă un plus de probiotice și fibre, borșul te ajută să slăbești și să-ți menții greutatea optimă. Bea în fiecare zi două, trei pahare cu borș, care să completeze o dietă echilibrată”, scrie Eva.ro. Ținând cont de beneficiile borșului, Elena Băsescu a inclus consumul băuturii în rutina ei zilnică.

Borșul conține vitamine și minerale prezente în acestea. Tărâțele, adică învelișul bobului de grâu, conțin 100% fibre, cunoscute pentru rolul de a regla tranzitul intestinal.  Însă conținutul de vitamine și minerale al tărâțelor de grâu este extrem de important: ele sunt bogate în vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6, B8 sau B9), vitamina D, vitamina C sau minerale precum potasiul, magneziul sau calciul, conțin aminoacizi, enzime și oligoelemente. Mulți nutrienți din tărâțe se păstrează în borș, în urma macerării și fermentării.

Sursa foto: Instagram