Elena Băsescu, mesaj emoționant pentru Traian. Fostul președinte Băsescu a sărbătorit ieri

Elena Băsescu, mesaj emoționant pentru Traian. Fostul președinte Băsescu a sărbătorit ieri
Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu trece printr-o transformare importantă în viața sa. Tânăra, care etalează o siluetă de fotomodel, este extrem de dedicată copiilor săi.

Aseară l-a sărbătorit pe fiul ei. Traian, cel care a preluat numele celebrului său bunic, a împlinit 8 ani. Mama i-a organizat o petrecere pe cinste, cu baloane și tot ce trebuie. De asemenea, fiica fostului președinte a postat o serie de imagini emoționante și pe Instagram. „8 ani cu tine” a scris aceasta în mesajul ei.

Eba are trei copii minunați, două fetițe și un băiat, pe care-i adoră și pentru care primește pensie alimentară de la cei doi tați – Bogdan Ionescu, părintele copiilor mai marii, și Tomată, tatăl ultimului copil, amândoi bărbați potenți financiar. Traian Junior și Sofia-Anais sunt copiii Elenei Băsescu din prima sa căsnicie.

Fiica lui Traian Băsescu a fost măritată cu Bogdan Ionescu. Aceștia au fost împreună doar patru ani și au divorțat în anul 2016. Anastasia este fiica Elenei și a lui Cătălin Tomată, cu care frumoasa a avut, de asemenea, o relație de scurtă durată. Traian Junior a fost marea bucurie a fostului președinte Traian Băsescu. Acesta a anunțat public nașterea lui, iar la botez s-a asigurat că bebelușul poartă haine de marinar.

Bogdan Ionescu, tată implicat în viața copiilor săi cu Eba

Elena Băsescu a avut mereu o relație bună cu tatăl copiilor care era nelipsit de la petrecerile aniversare ale acestora. Mai mult, așa cum Rețete și vedete a relatat, după ce a început relația cu actuala sa soție, Sheila, care l-a făcut tată pentru a treia oară, a introdus-o și pe aceasta în cercul Ebei, astfel că participau împreună la aniversările copiilor.

Se pare însă că Bogdan Ionescu a lipsit seara trecută de la petrecerea fiului său. În timp ce Elena Băsescu a distribuit imagini cu Traian Junior, Bogdan Ionescu a arătat că era plecat în căutare de adrenalină, la munte, cu un prieten, pentru a savura zăpada, pe snowboard-uri. Altfel, Bogdan Ionescu a dovedit că este mereu activ și implicat în viața copiilor săi. El își dorește copii inteligenți astfel că, de mici, pe primii născuți a început să îi familiarizeze cu jocul de șah. Acum ei sunt jucători redutabili.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre