Fostul ginere al lui Traian Băsescu se străduiește să fie un tată bun. Imaginile momentului – Exclusiv

Fostul ginere al lui Traian Băsescu se străduiește să fie un tată bun. Imaginile momentului – Exclusiv
Bogdan Ionescu are, pe viață, un loc aparte asigurat în inima fostului președinte Traian Băsescu. El este cel care i-a făcut fostului șef de stat cea mai mare bucurie a vârstei de mijloc.

Bogdan Ionescu l-a făcut pe Traian Băsescu bunic, și nu orice fel de bunic, ci de băiețel care îi poartă cu mândrie numele. Traian junior e primul nepot al lui Traian Băsescu, și, chiar dacă relația dintre Elena, fiica fostului președinte, și Syda – Bogdan Ionescu, nu a durat, cei doi sunt în continuare în relații excelente și cresc copiii frumos împreună.

Nu de puține ori, tânărul Bogdan Ionescu a exemplificat pe rețelele sociale ce mult se implică în viața copiilor săi. El are, cu Elena Băsescu, un fiu, Traian junior, de opt ani, și o fiică, Sofia Anais, în vârstă de șase ani.

Mezina lui Bogdan Ionescu îi captează toată atenția

La începutul acestui an însă, Bogdan Ionescu le-a prezentat-o celor doi copii mai mari și pe surioara lor cea mică. Syda e căsătorit acum cu Sheila, o frumoasă turcoaică, alături de care bărbatul a devenit părinte pentru a treia oară. Bogdan Ionescu e topit după mica sa Annelise, și se ocupă intens de creșterea și îngrijirea ei.

În trecut el a dezvăluit că știe foarte bine să îi dea fetiței  lapte cu biberonul, și sesiunile de mișcare în parc împingând căruciorul la plimbare sunt la ordinea zilei.

Topit după frumusețea de copil bebeluș, Bogdan Ionescu arată lumii și că își piaptană atent fetița, ca să îi facă părul lung și mătăsos, când îi va crește. Chiar dacă mica Annelise nu are cine știe ce plete, încă, ea savurează momentele în care, cu o perie fină, cu fire naturale, tatăl său o piaptană atent. El a distribuit zilele acestea imagini de o drăgălășenie ieșită din comun.

Cu o lună în urmă, fericitul tătic arăta lumii că și-au luat copiii și soția și a plecat în vacanță la Paris. Mare iubitor de Franța, el nu pierde nicio ocazie în care poate merge acolo. Dacă înainte de nașterea fetiței a organizat o vacanță în doi, doar pentru el și Sheila, alături de cere celebra un an de mariaj, acum a pus la punct detaliu cu detaliu pentru a transforma escapada într-o vacanță perfectă în primul rând pentru cei doi copii ai săi mai mari.

Sursa foto / video: Instagram