Elena Cârstea, la un pas de moarte. Momente de cumpăna pentru artista, care a ajuns la spital

Elena Cârstea, la un pas de moarte. Momente de cumpăna pentru artista, care a ajuns la spital
Elena Cârstea trece prin clipe grele. Celebra cântăreață a suferit un AVC, apoi a aflat că are și pneumonie. Situația e gravă.

Elena Cârstea a împlinit recent 61 de ani dar, din nefericire nu a putut să sărbătorească așa cum și-ar fi dorit. Artista încearcă să-și revină după două afecțiuni foarte grele.

Elena susține că s-a trezit la un moment dat că nu mai poate să meargă. A mers la spital, a fost internată timp de două săptămâni, apoi medicii i-au dat medicamentație pentru acasă. Artista făcuse un AVC, apoi sa trezit că are și o pneumonie nenorocită. Există și o parte bună în toată această situație greu de gestionat: artista spune că s-a lăsat de fumat.

„Nu am mai putut să merg și nu știam de ce nu pot să merg. Asta a fost înainte de pneumonie”

”Am răcit foarte tare, am făcut pneumonie și un accident vascular cerebral. Dar s-a rezolvat. Nu am mai putut să merg și nu știam de ce nu pot să merg. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână, două.

Elena se bucură de tot sprijinul soțului ei.

Și tot s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă.

„Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate”

Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Acum sunt bine, m-am lăsat de fumat, sunt tare mândră de mine.

Cele două diagnostice nu cred că au legătură. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate”, a relatat Elena Cârstea, în emisiunea lui Cristi Brancu. În acest moment, Elena face și gimnastică și înot și spune că lucrurile încep să funcționeze din ce în ce mai bine.

Recomandarile noastre