Elena Merișoreanu a pus piciorul în prag și face dezvăluiri în scandalul Prodan-Reghecampf. „E fiica prietenei mele cele mai bune!”

Elena Merișoreanu a pus piciorul în prag și face dezvăluiri în scandalul Prodan-Reghecampf. „E fiica prietenei mele cele mai bune!”
Celebra cântăreață îl trage de urechi pe antrenor și spune că e inimaginabil ca un bărbat să ridice mâna asupra mamei copilului său. Pe de altă parte, îi spune impresarei să stea liniștită, că nu e singură.

Elena Merișoreanu nu a mai rezistat și a luat atitudine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut cum s-a putut comportat antrenorul cu cea pe care o vede ca pe o fiică.

Elena Merișoreanu a pus piciorul în prag. „Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Să-i fie ruşine lui Reghe. Ea a ținut familia”

Elena Merișoreanu e pur și simplu șocată de ceea ce a putut să vadă că s-a întâmplat între Anamaria Prodan și Reghecampf și susține că e în lacrimi de când a văzut acel video. „Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea, familia și se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital si el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva?

Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia i-a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară”, a declarat Elena Merişoreanu la România Tv.

„Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdata, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a stat la masă cu Corina Caciuc, la un eveniment. Artista a vorbit, atunci, despre iubita antrenorului:

‘Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui. De ce să nu recunosc, m-ar bate Dumnezeu, e o fată tânără, de ambiție ok, e chiar frumoasă, dar mi-au trecut așa fiori prin suflet când știu că a fost căsătorit cu fiica celei mai bune prietene ale mele’, declara în urmă cu câteva luni Elena Merișoreanu.

Anamaria Prodan a fost la INML cu piciorul în ghips

Azi dimineață, impresara a fost la IMML pentru a obține un certificat, având piciorul în ghips. Nici Reghecampf nu a stat degeaba și, după ce ieri s-a distrat la botezul celui de-al treilea copil, azi s-a dus și el să-și scoată certificat pentru rănile de pe față.

Ulterior, Reghe a dat fuga la o clinică medicală privată, ca să-i fie recoltate probe de sânge. A primit și rezultatul, din care a reieșit că nu a consumat vreo substanţă interzisă. Cei doi au avut astăzi o nouă înfățișare la tribunal, dar nici unul nu a fost prezent.

Și Elena Merișoreanu s-a luptat cu amanta soțului ei, însă artista a câștigat: „Te tai în bucăți și te arunc la câini”

Elena Merișoreanu are numai cuvinte laudă la adresa partenerului său de viață și mărturisește că acesta nu a neglijat-o niciodată. Au existat și neplăceri și momente de criză de-a lungul anilor, însă cei doi au reușit să treacă mereu peste problem. Un episode dureros pentru cântăreață a fost când a descoperit că soțul său o înșeală. Și nu cu oricine, ci chiar cu o colegă de scenă. Însă, a avut puterea de a ierta și de a merge mai departe alături de alesul său.

„Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă, să luam prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spuna ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cutit atât de mare și îi zic: te tai bucați și te arunc, la câini te dau’. A facut niște ochi mari la mine și a zis: ‘Da, dragă! Dacă nu ți-l luam eu, ți-l lua alta. Și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am tinut casa, i-am călcat și cămășile și tu vii și…’. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum a aflat … ”, spunea Elena Merișoreanu în urmă cu aproape trei ani.