Elena Merișoreanu are plămânul afectat. Cum se simte vedeta

Elena Merișoreanu are plămânul afectat. Cum se simte vedeta
Una dintre marile voci ale României, Elena Merișoreanu, trece prin momente grele din cauza coronavirusului.

S-a vaccinat cu ambele doze și a crezut că nemilosul virus nu o va atinge. Elena Merișoreanu a avut noroc cu medicii.

Elena Merișoreanu are plămânul afectat. Cum se simte vedeta

Cu o săptămână în urmă, steaua muzicii populare românești a fost diagnosticată cu coronavirus și internată de urgență la Institutul Matei Balș din București. Pentru cântăreață a fost un adevărat șoc aflarea diagnosticului, pentru că se vaccinase cu ambele doze de Pfizer, motiv pentru care niciodată nu și-a pus problema bolii.

Inițial, doamna Merișoreanu a crezut că e vorba de o simplă răceală pe care o poate trata acasă. Din nefericire, a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar plămânii au început să fie afectați. Drept urmare, a fost pusă imediat pe perfuzii de medicii de la spital.

„Mi-a fost foarte rău, dar saturația mi-a revenit”

„Sunt încă în spital, cred că mai mă țin o săptămână. Acum au venit fetele, asistentele, și mi-au luat din nou analizele. Nu am făcut deloc febră, mi-a fost însă foarte rău, saturația mi-a revenit. Am avut și plămânul afectat, cam 8 la sută. Bine că am venit la timp la spital. Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul. Nu mi-am închipuit că am Covid!”, a mărturisit artista pentru Click.ro, la câteva zile de la internare.

Duminică, 26 septembrie, medicii de la Balș i-au dat o veste mai puțin bună. Va trebui să mai rămână sub supreavegherea lor, deoarece are un plămân afectat, iar ei vor să se asigure că va pleca acasă fără niciun risc.

Cu câteva luni în urmă și soțul vedetei a făcut COVID

În luna martie și soțul vedetei a fost infectat cu coronavirus și internat pentru două săptămâni la același spital. Fostul colonel Viorel Croitoru a avut mult de suferit, întrucât plămânii acestuia au fost afectați în proporție de 75%. Cântăreața a declarat atunci că a fost la un pas să-și piardă viața.

“Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital”, a povestit Elena Merișoreanu!

Sursă foto: click, fanatik