Elena Udrea a început să cedeze în spatele gratiilor și a ajuns la spital. Prima reacție a lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea a început să cedeze în spatele gratiilor și a ajuns la spital. Prima reacție a lui Adrian Alexandrov
Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a ajuns de urgență la spital. Blondei i s-a făcut rău și a fost transportată la Spitalul de Urgență din Ploiești.

Elena Udrea nu mai suportă detenția, iar astăzi a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea a început să cedeze în spatele gratiilor și a ajuns la spital. Prima reacție a lui Adrian Alexandrov

În jurul orei 11.36, personalul Penitenciarului Târgșor a sunat la serviciul de urgență 112 și a chemat salvarea. Elenei Udrea i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Potrivit primelor informații, fostul ministru al Turismului acuza o stare de leșin. Ambulanța a ajuns repede la închisoare, iar Elena Udrea a fost transportă la Spitalul din Ploiești pentru a primi îngrijiri suplimentare. Contactat de reporterii de la România TV, iubitul Elenei Udrea, a avut și prima reacție.

Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate

Adrian Alexandrov susține că aceasta a cedat din cauza mai multor evenimente care s-au întâmplat cu ea în ultima perioadă. ”Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiesti. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că  înteleg că s-a întamplat de dimineață.

Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!’, a declarat Adrian Alexandrov pentru RTV.

A primit o condamnare de șase ani

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Ea a vrut să fugă din țară, dar a fost prinsă la Kulata, în apropierea graniței cu Grecia. Blonda a fost extrădată în această vară în urma deciziei judecătorii de la Curtea de Apel din Sofia și își ispășește pedeapsa la Penitenciarul din Târgșor.