Elena Udrea și-a închiriat casă pentru șapte ani în Bulgaria. S-ar putea ca astrele să fie de partea ei

Elena Udrea și-a închiriat casă pentru șapte ani în Bulgaria. S-ar putea ca astrele să fie de partea ei
Lovitură grea pentru Elena Udrea, după ce a primit șase ani de închisoare cu executare. Care erau planurile blondei.

Elena Udrea a încercat să-și pregătească din timp terenul pentru a rămâne în libertatea. Din păcate, cel puțin pentru moment, planurile i-au fost încurcate.

Elena Udrea și-a închiriat casă pentru șapte ani în Bulgaria. S-ar putea ca astrele să fie de partea ei

Elena Udrea a intuit ce pedeapsă ar putea să primească și a început să facă demersuri pentru a-și păstra libertatea. Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, ea și-a închiriat o casă pe o perioadă de șapte ani în Bulgaria și a cerut azil politic în Grecia. Acest lucru s-a aflat când fosta blondă a lui Traian Băsescu a ajuns în fața judecătorilor bulgari.

Din păcate însă, cererea ei de a fi lăsată să aștepte extrădarea în România la domiciliu și nu în arest, nu a fost acceptată de autoritățile bulgare.

Acestora le-a fost teamă ca aceasta să nu fugă în Grecia, de aceea au considerat că e mult mai bine să rămână în arest preventiv. Chiar dacă fostul ministru al Turismului a prezentat documente instanței. Avocata ei însă a depus o contestație la Curtea de Apel din Sofia pentru a primi o măsură mai blândă, data apelului fiind stabilită pentru 14 aprilie.

Mama Elenei Udrea are probleme cu sănătatea

Potrivit informațiilor oferite de Impact, la scurt timp după ce a văzut la televizor ce sentință i-au dat judecătorii fiicei sale, mamei Elenei Udrea i s-a făcut rău. Ea se afla în casă cu iubitul blondei și fiica lor. Sursele spun că acesta a dorit să cheme salvarea, însă nu a vrut să dea o mai mare amploare momentului, întrucât în fața casei stătea presa.

A preferat că cheme medicul de familie pentru a stabiliza sănătatea soacrei. Elena Udrea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de granița cu Grecia. Blonda a făcut atunci o mare greșeală: a vorbit la telefonul mobil, fără să știe că acesta este urmărit.

Sursă foto: antena 3