Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care spune că a avut viziuni despre Elena Udrea, a prezis și câștigătorul Survivor

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care spune că a avut viziuni despre Elena Udrea, a prezis și câștigătorul Survivor
Viața Elenei Udrea s-a schimbat radical odată cu sentința pe care au dat-o judecătorii. E cumplit prin ce va trece.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu anunță vremuri grele pentru mâna dreaptă a lui Traian Băsescu. După ce a povestit viziunile sale despre Colectiv și moartea Cristinei Țopescu, puțini știu că ea a visat și cine va câștiga Survivor România!

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face predicții grele pentru Elena Udrea. „În acest arest îi va fi pusă viața în pericol”

Previziuni sumbre despre condamnarea Elenei Udrea. Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, cea care a prezis dezastrul de la Colectiv vine acum cu noi predicții înfricoșătoare despre ceea ce-l va aștepta pe fostul politician. Ea spune că va într-un mare pericol în închisoare și i se va întâmpla ceva rău. Maria susține că încă din 2018 când Udrea a primit prima condamnare a spus că va avea probleme mari în detenție.

„Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol. Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închisoare. Chiar i se va întâmpla ceva.

S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închisoare. În acest arest va fi pusă viața Elenei Udrea în pericol”, a declarat Maria Gheorghiu la Antena Stars.

Elena Udrea va sta șase ani în spatele gratiilor

Potrivit deciziei judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Elena Udrea va sta în spatele gratiilor șase ani pentru luare de mită şi abuz în serviciu. În cadrul acestui proces, Elena Udrea a fost apărată de fostul ministru al Justiției în guvernarea PSD, Tudorel Toader. Ea va fi obligată să scoată din buzunar și suma de 3 milioane de euro, din care 900.000 vor fi plătiți martorilor.

Cum a fost prinsă fosta protejată a lui Traian Băsescu

Pe data de 7 aprilie 2022, la primele ore ale dimineții, Elena Udrea a vrut să fugă din țară. Ea a plecat cu o mașină conducă de șoferul său, dar a fost prinsă de polițiștii bulgari la Kulata, la granița Bulgariei cu Grecia. „Greșeala” pe care a făcut-o fostul ministru al Turismului a fost că a vorbit la telefon, fiind localizată prin intermediul acestuia.

„În imaginile prezentate de către autoritățile bulgare o vedem pe Elena Udrea cum stă pe un scaun și pare că vorbește cu cineva la telefon. Era în drum spre Sofia. Mașina a fost oprită la Kulata. Mai era cu cineva în mașină. Sunt câteva detalii pe care ar trebui să le dea în următoarea perioadă Poliția Română.”, a declarat Carmina Pricopie, la News Hours with CNN.

De la Colectiv, la Survivor

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru faptul că a prevăzut incendiul de la Colectiv, precum și moartea Cristinei Țopescu, se pare că a visat și câștigătorul emisiunii Survivior. Cu o zi înainte de marea finală Survivor din 10 iulie 2021, pe când Survivor România era difuzat de Kanal D, clarvăzătoarea a pretins că i s-au arătat două nume ca fiind favorite la marele premiu.

Zanni

Maria Ghiorghiu a dezvăluit pentu Kfetele.ro că cel care va câștiga îndrăgitul show de supraviețuire de la Kanal D este nimeni altul decât Marius Crăciun, celălalt nume fiind Zanni.

Nu a nimerit, dar nici departe nu a fost, deoarece sezonul 2 al Survivor, cel la care făcea referire, a fost câștigat de Zanni.