Sunteți o femeie bogată?

Depinde la ce ne raportăm. Față de marea majoritate a oamenilor, da. Față de cei care sunt în Top 300, clar nu. Am suficient cât să mă simt bine și să am o viață liniștită. Sunt mulțumită, dar acum, că nu fac politică, tind să fac afaceri și să cresc averea familiei.

Cine are mai mulți bani? Dvs sau Adrian?

Nu am făcut un calcul. Probabil în acest moment am eu. Am multe împrumuturi și investiții în diferite firme. Mai sunt și alte activități în care am investit în trecut și acum îmi produc venituri.

Cum a venit pe lume fiica dumneavoastră?

Eu îmi aduc aminte la superlativ totul. În realitate e greu. Eu am născut natural, cu dureri, dar nu a durat mult. Am plecat la spital cu taxiul la 10 noaptea. A mers cu mine Alina Bica, prietena mea. Nu am avut haine pentru copil, nu eram pregătită. Nu am avut nici pijama. Am ieșit de acolo și am plecat cu copilul în brațe, tot cu Alina, și cu toate astea a fost cel mai fericit moment din viața mea. Copilul a fost sănătos și minunat.

V-a fost teamă că tatăl copilului dumneavoastră v-ar putea părăsi?

Nu. Îl cunoașteam pe Adrian de doi ani. Știam ce caracter are. Am cerut să vin în țară. Nu voiam să mai stau acolo pentru că ne făcusem planuri să fim aici, copilul să stea acasă, să stea cu el, să stea cu mama. Nu m-am temut niciun moment. Sunt sigură că este un bărbat care ar face față unor situații extrem de dificile.

Legături de familie

Despre relația ei cu Adrian Alexandrov, Elena Udrea a mai povestit că este una solidă, că au amânat căsătoria din motive care nu au ținut de ei: perioada neagră din Costa Rica, revenirea în țară și declanșarea pandemiei. Dar când va fi momentul vor face și cununia.

„Nu mi-am cunoscut niciodată soacra”, a dezvăluit Elena Udrea. Ea a spus că mama lui Adrian trăiește de mulți ani în Italia, iar după întoarcerea lor în țară, la începutul acestui an, a explodat Covid-ul în toată lumea, iar printre primele țări care au avut interdicție de călătorie a fost Italia. Așa că mama lui Adrian nu a putut veni până acum în țară ca să-și vadă cei doi băieți (Adrian mai are un frate „la fel de reușit”), nepoțica și pe mama ei.

Elena Udrea a spus că, de altfel, ea nu a cunoscut nicio soacră, nu a trăit această experiență, deoarece mama primului soț, Dorin Cocoș, era decedată atunci când ei s-au cunoscut.

Revenim curând cu un alt calup de întrebări puse de Denise Rifai în emisiunea de marți noaptea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri