Elon Musk nu se plictisește deloc. Iată ce face între două lansări de rachete

Elon Musk nu se plictisește deloc. Iată ce face între două lansări de rachete
Este unul din primii cei mai bogați oameni de pe planetă și nu contenește să ne uimească cu apucăturile sale. Până la urmă și-a botezat ultimul copil în cel mai ciudat mod cu putință. Și asta în timp ce se pregătește să cucerească spațiul.

Elon Musk nu se plictisește deloc și deși are planuri importante legate de cosmos, face ce face și surprinde maxim și pe Pământ. Controversatul CEO al companiilor Tesla şi SpaceX, şi-a făcut debutul sâmbătă seară în calitate de prezentator al unei emisiuni de televiziune. Musk a apărut în „Saturday Night Live” (SNL), informează AFP.

Anul acesta Elon Musk a devenit joi cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de peste 185 de miliarde de dolari. Creșterea averii lui Musk în ultimul an marchează cea mai rapidă ascensiune în topul listei celor mai bogați oameni din istorie. Amintim că Musk avea, la începutul anului trecut, o avere estimată la numai 27 de miliarde de dolari. Creșterea acțiunilor Tesla și generosul pachet de venituri au adăugat la averea lui Elon Musk peste 150 de miliarde de dolari.

Promovare pentru criptomoneda lansată în glumă

Controversatul multimiliardar, a cărui prezenţă în cadrul emisiunii umoristice a fost extrem de anticipată, este un mare susţinător al criptomonedelor. Ca atare nu a ratat şansa de a promova din nou Dogecoin, o monedă virtuală creată în glumă, pe care a legitimat-o cu ajutorul mesajelor sale de pe Twitter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Într-un scheci în care i se pune insistent întrebarea „dar ce este de fapt Dogecoin?”, Elon Musk răspunde: ‘„este un vehicul financiar de neoprit, care va cuceri lumea”. Totuși, în timpul emisiunii, Dogecoin a a pierdut 5 cenţi în timpul emisiunii şi a ajuns în final la 55 de cenţi per unitate.

Elon Musk nu se plictisește deloc

Magnatul în vârstă de 49 de ani şi-a jucat propriul rol în celebra emisiune umoristică de televiziune. El și-a făcut apariţia într-o ţinută complet neagră. Și s-a  prezentat drept „prima persoană cu sindromul Asperger invitată la SNL… sau cel puţin care recunoaşte acest lucru”.

Mai mult, Musk, care a minimizat în afirmaţii anterioare gravitatea pandemiei, a încercat să se reabiliteze. El a declarat că „măştile sunt oportune”. Într-o scenetă în care apare costumat în Wario, duşmanul eroului din jocul video Super Mario, Elon Musk a subliniat că „nu este diabolic, ci doar neînţeles”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Fondatorul SpaceX a dat totodată dovadă de un umor macabru într-un scheci despre un astronaut trimis pe Marte. Acestuia  îi spune că „nu va supravieţui acestei misiuni”. Apoi îi explodează capul în timpul unei transmisiuni în direct pe ecranele din Times Square. Ca o aluzie ironică la adresa rachetei chineze care s-a dezintegrat duminică deasupra Oceanului Indian, prezentatorii emisiunii s-au întrebat: „dar de ce este oare Elon Musk invitat în emisiune? Acum ştim, avea nevoie de un alibi!”.

Sursa foto: Instagram

Ce s-a întâmplat cu Will Smith în pandemie. E incredibil cum a ajuns să arate

Recomandarile noastre