Elon Musk va bate recordul lui Barak Obama. A desecretizat dosarul laptopului lui Hunter Biden – Dezvăluiri cutremurătoare

Elon Musk va bate recordul lui Barak Obama. A desecretizat dosarul laptopului lui Hunter Biden – Dezvăluiri cutremurătoare
Elon Musk a pornit sâmbătă dimineață un proces șocant de desecretizare a celei mai ample campanii de cenzură. Miliardarul a dezvăluit într-o sesiune live pe Twitter cum compania pe care o deține acum, platforma menționată, a blocat și șters prin roboți toate datele publicate de presă și avertizori despre conținutul tulburător al laptopului lui Hunter Biden.

Elon Musk a descerterizat operațiunea „Dosarele Twitter  – Laptopul lui Hunter Biden”. Conținutul extrem de sensibil de pe device, care s-a scurs în presă, a fost cenzurat de fosta echipă de conducere a Twitter. Articolele din presă erau cenzurate de platforma de socializare, iar cei care abordau subiectul se trezeau cu contul suspendat.

Musk a publicat capturi foto ale emailurilor schimbate de staff-ul Twitter despre planul de protejare a imaginii fiului lui Joe Biden.

Pe laptop se regăseau fotografii, video-uri, documente și e-mailuri în care Hunter Biden intreținea relații sexuale în grup, se droga și făcea afaceri dubioase cu politicieni.

Puteți urmări, pe scurt, seria de dezvăluiri ale lui Elon Musk aici:

Elon Musk, de neoprit pe Twitter. Mișcare de imagine fără precedent, făcută de miliardarul american

Elon Musk este de neoprit pe Twitter. Se află la un pas în urma lui Barack Obama care deține cel mai mare număr de urmăritori.

În aceste condiții, spun analiștii, Elon Musk are toate șansele să devină cel mai mare influencer de pe rețeaua de socializare.

În prezent, miliardarul este urmărit de peste 120 de milioane de persoane, dar câștigă aproape 270.000 de fani zilnic. Nu e de mirare dacă în scurt timp îl va detrona cel care deține cel mai mare număr de urmăritori, fostul președinte american Barack Obama (130 de milioane de urmăritori).

Popularitatea lui Elon Musk este în continuă creștere. În ultimele 12 luni, miliardarul a câștigat aproape 270.000 de urmăritori zilnic, potrivit statisticienilor de la Social Blade.

Postează cu 84% mai multe mesaje

În acest ritm, în scurt timp Elon Musk va deveni primul șef executiv al unei platforme de socializare care este și cea mai mare personalitate de pe aceasta.

„Elon Musk este acum principalul personaj de pe Twitter”, a declarat comentatorul de rețele sociale, Matt Navarra.

De când a preluat platforma de socializare, Musk este mult mai activ în mediul online. El postează cu 84% mai multe mesaje. Doar pe 22 noiembrie a scris 75 de mesaje separate (postări, răspunsuri, retweets).

„Este grozav să ai un CEO care folosește produsul”, a spus un fost senior manager de produs de la Twitter.

Cu toate acestea, Musk nu are foarte multe persoane pe care le urmărește pe Twitter. El urmărește doar 129 de persoane. Comparativ, fondatorul Twitter, Jack Dorsey urmărea peste 3.500 de persoane, în timp ce Obama urmărește 570.000.

Pe 28 octombrie 2022, Elon Musk, director al Tesla şi SpaceX, a preluat controlul Twitter după ce a finalizat achiziţionarea reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, relatează AFP.

Recomandarile noastre