Emilia Ghinescu nu mai vrea să fie cântăreață. S-a reprofilat

Emilia Ghinescu nu mai vrea să fie cântăreață. S-a reprofilat
Până ca pandemia să bată la ușă, nu există nuntă sau petrecere fără ca Emilia Ghinescu să fie la înălțime. Artista a suferit o transformare radicală.

Una dintre îndrăgitele cântărețe ale României, Emilia Ghinescu va fi văzută din ce în ce mai puțin pe scenă. Care e motivul.

Emilia Ghinescu nu mai vrea să fie cântăreață. S-a reprofilat

Solista de muzică populară Emilia Ghinescu are o înclinație pe care nu a cunoscut-o nimeni până acum. Vedeta adoră psihologia. Drept urmare, a pus burta pe carte și a terminat facultatea, devenind psiholog cu acte în regulă. Mai mult, aceasta face acum tot felul de cursuri pentru a se perfecționa, pentru că vrea să ocupe și un post la stat. Ea a mărturisit recent că va profesa, pentru că nu se vede niciodată stând acasă, mai ales că pandemia de coronavirus le-a închis porțile artiștilor.

Așteaptă să dea concurs

„Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri.

Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul.

Eu sunt psiholog cu acte, dar acum m-am înscris la un curs pentru a fi expert. Dacă tot am învățat atât am zis să pun în practică. Ca să fii psiholog trebuie să ai două atuuri: să fii empatic și să fii un bun ascultător. Eu sunt empatică, mai am de lucru la a fi ascultătoare. Toată existența noastră ca psihologi învățăm”, a spus Emilia Ghinescu într-o emisiune de la Antena Stars.

Partenerul o susține din toate punctele de vedere

Emilia are noroc și de un partener pe cinste, care o sprijină din toată punctele de vedere, Sebastian Albăstroiu, cu care are de 10 ani o relație și o fetiță. Spune că este bărbatul pe care l-a așteptat toată viața.

Sursă foto: instagram