Emma Răducanu și-a găsit iubit. Cine e bărbatul care i-a furat inima

Emma Răducanu și-a găsit iubit. Cine e bărbatul care i-a furat inima
Totdeauna Emma Răducanu a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. De data aceasta, s-a aflat pe cine iubește sportiva.

Frumoasa jucătoare de 19 ani, Emma Răducanu formează un cuplu cu un alt mare sportiv al lumii. Iată cine e bărbatul.

Emma Răducanu și-a găsit iubit. Cine e bărbatul care i-a furat inima

Potrivit informațiilor oferite de presa britanică, frumoasa Emma Răducanu se iubește cu campionul mondial de la MotoGP, Fabio Quartararo. Conform The Sun, sportiva, despre care se știe că iubește la nebunie motociclismul, cei doi ar fi interacționat pentru prima dată pe rețelele de socializare.

Apoi au început să se întâlnească și și-au dat seama că se plac foarte mult. Emma e pasionată de motoare din copilărie, când a participat la numeroase curse de karting și de motociclete, mărturisind că „sunt o mare consumatoare de adrenalină”.

Cine e Fabio Quartararo, supranumit El Diablo

În vârstă de 23 de ani, Fabio Quartararo s-a născut la Nice, dar locuiește în prezent la Andorra, fiind considerat urmașul legendarului Valentino Rossi. Acesta este supranumit de fani „El Diablo”, și a devenit campion mondial la MotoGP chiar în primul său an la „clasa regină”, 2021. De asemenea, în 2013 și 2014, francezul a fost campion mondial la clasa Moto 3.

Fostul iubit era milionar

În trecut, s-a spus că Emma s-ar fi iubit cu, HRVY, un tânăr muzician, care în 2020 a participat în ediția britanică a show-ului „Dansez pentru tine”, unde a dansat fenomenal alături de Janette, motiv pentru care a ajuns în marea finală. Tânărul are un succes fenomenal și pe rețelele de socializare, având nu mai puțin de 4,1 milioane de urmăritori.

Cât privește averea sa, cotidianul britanic spune că ar fi strâns din muzică aproape un milion de lire sterline. El a devenit cunoscut la început cântând piesele altor interpreți celebri. Când a văzut cât de apreciat este, s-a apucat să-și facă propria muzică. În anul 2019 a fost nominalizat la Teen Choice Award.

Sursă foto:  facebook