Epilarea definitivă și beneficiile acesteia. Se recomandă să o facem iarna

Epilarea definitivă și beneficiile acesteia. Se recomandă să o facem iarna
Probabil toate femeile își doresc să scape de părul nedorit de pe corp. Sună ca un vis, dar poate deveni realitate. Epilarea definitivă cu laser este o metodă blândă și delicată care te scapă permanent de părul enervant de pe anumite zone corporale.

Tehnica de îndepărtare a părului nedorit de pe corp cu ajutorul laserului este mult mai eficientă decât ai crede la prima vedere. Dacă ții foarte mult la aspectul tău exterior și te macină problema pe care o ai vizavi de părul enervant de pe picioare, de pe axile sau din zona inghinală, trebuie să faci alegerea potrivită, pentru a beneficia și tu de avantajele extraordinare oferite prin intermediul acestei tehnologii de ultimă generație. Este de menționat că, recomandarea cosmeticienilor este să începem tratamentul de îndepărtare a părului cu laser pe timpul iernii.

Tehnologia care îndepărtează chiar și părul în creștere 

Gata cu soluțiile dureroase, cum ar fi de exemplu: aparatul de ras și epilarea cu ceară prin smulgerea firelor de păr! Datorită progreselor tehnologice acum îndepărtarea permanentă a părului este chiar definitivă și poate fi efectuată pe întregul corp. Părul nedorit de pe anumite zone poate fi îndepărtat definitiv grație tehnologiei de ultimă generație care combină proprietățile diodelor cu energie laser și a diodelor de radiofrecvență. 

Această tehnologie este concepută pentru a elimina părul existent în mod simplu și rapid, iar aici ne referim la părul care este în creștere în mod activ.

Când spunem epilare pe întreg corpul ne referim desigur la față, gât, trunchi, membrele superioare și membrele inferioare. Epilarea se face pe următoarele zone: perciuni, pomeți, mustață, bărbie, gât, brațe, antebrațe, axile, umeri, piept, abdomen, zona superioară a spatelui, zona lombară a spatelui, ambele picioare integral și gambe.

Epilarea definitivă te ajută să scapi de foliculită

Cu ajutorul acestei tehnici, nu scapi doar de firele de păr nedorite, ci și de foliculită. Foliculita este o afecțiune inestetică a pielii care se manifestă prurit, înroșire a pielii și inflamare a foliculilor pilosi. Ea afectează atât femeile, cât și bărbații. 

Netratata corect și la timp, poate lăsa cicatrici și urme pe piele. Firele de păr crescute sub piele, iritațiile, punctele roșii care îți provoacă mâncărimi sau chiar durere pot fi un semn că ai foliculită.

Ce face manelistul la plictiseală. Dani Mocanu și-o caută cu lumânarea pe masa cu mușama

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp