Episod încins între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Bate la ușă despărțirea?

Episod încins între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Bate la ușă despărțirea?
A trecut puțin timp de când Ramona Olaru a primit superbul inel de logodnă și a fost cerută în căsătorie. S-au adunat nori în relația cu Cazacu?

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se înțeapă ori de câte ori au ocazia. Să fie ceva mai mult?

Episod încins între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Bate la ușă despărțirea?

Câteva mesaje de pe rețeaua de socializare le-au cam dat de gândit fanilor Ramonei Olaru. Războinică așa cum o știm, aceasta nu suportă să fie călcată pe coadă și imediat reacționează. Deși nu există o confirmare că mesajele au fost trimisă cu țintă către logodnicul Cazacu, internauții au cam intrat la bănuieli.

„Cel mai de c**** lucru în viața asta este să crezi că oamenii se schimbă! Atât am zis! Penibil!”, a unul dintre mesajele postate de Ramona. La scurt timp însă, a mai venit și mai dur: „Una dintre cele mai grave greșeli pe care le face o femeie este să-și piardă ani din viață așteptând ca un bărbat să evolueze.” Contactată de juraliștii de la Cancan, blonda a fost extrem de seacă în declarații și s-a mulțumit să spună doar atât: ”Nu era pentru el!”.

„Femeia este independentă, nu totul în viața ei este legat de mine”

Nici Cătălin Cazacu n-a fost mai darnic cu explicațiile în ceea ce privește mesajele iubitei. ”Sunați-o pe ea și întrebați-o, fraților! Femeia este independentă, nu totul în viața ei este legat de mine. Poate i-a plăcut ceva, poate l-a pus… nu-i treaba mea!”, a fost răspunsul sportivului.

„La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine”

Nu demult, Cazacu a afirmat pentru Antena Stars despre cum ar vrea să arate nunta lor și a mărturisit că nu se gândește la ceva clasic, pentru că nu suportă invitații îmbrăcați la cămașă. Și, sub nici o formă nu va fi furată mireasa. „Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți, cu invitați îmbrăcați la cămașă. Face pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea, nu pleacă nevastă-mea de lângă mine’, s-a destăinuit Cazacu.