Episod șocant cu Shakira în prim-plan. Cu cine a mai înșelat-o Pique

Episod șocant cu Shakira în prim-plan. Cu cine a mai înșelat-o Pique
Când s-a aflat că Shakira și Pique și-au spus adio, întreaga lume mondenă a fost șocată. Acum au ieșit la iveală și momente neștiute de nimeni despre viața celor doi.

După ce a fost acuzată de evaziune fiscală, s-au aflat alte lucruri noi despre Shakira.

Episod șocant cu Shakira în prim-plan. Cu cine a mai înșelat-o Pique

În cadrul emisiunii „Equipo de Investigacion” de la televiziunea La Sexta, Javier Ceriani, un cunoscot jurnalist din Miami, a stat de vorbă cu doi dintre angajații Shakira, un cuplu căsătorit. Iar telespectatorii au fost mirați să afle care a fost motivul pentru care cei doi au fost dați afară de vedetă.

„Divier a înlocuit-o pe Maritza, soția lui, care a gătit toată săptămâna, a gătit pentru 17 angajați de-ai Shakirei. Când era deja târziu în noapte, era foarte obosit el, iar Shakira i-a cerut să încălzească niște pui pentru ea, iar el i-a zis: „Adevărul este că nu mai pot face asta, nu pot încălzi puiul, am gătit pentru 17 persoane toată ziua, nu mai pot face asta”.

Iar Shakira i-a spus: „Dacă nu ești capabil să faci asta, atunci nu ești capabil să faci nimic altceva” și atunci au fost concediați. A fost un șoc faptul că Shakira și-a dat staff-ul afară în legătură cu o bucată de pui pe care nu au vrut să o încălzească. Nu erau doar simpli angajați, erau bucătari, șoferi și cei care se ocupau de întreținerea casei. Aveau foarte multe de făcut”, a relatat jurnalistul, potrivit Marca.

Cu ce frumusețe a mai avut relații Pique

Dacă Clara Chia Marti care îi este acum parteneră a pus punctul pe I în relația dintre Shakira și Pique, s-a aflat acum că fotbalistul a mai avut o relație și cu Bar Refaeli, în urmă cu zece ani. Aceasta este un cunoscut fotomodel, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani.

”Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Au existat și întâlniri intime. Antipatia reciprocă dintre mine și Pique datează de câțiva ani, am o relație nefericită cu el. Am știut dintotdeauna ce făcea prin Barcelona, pentru că e un oraș mic”, susține fotograful Jordi Martin.

Sursă foto: playsport