Brigitte Pastrama, părăsită de angajați, unul după altul. Nimeni nu mai vrea să lucreze pe bani puțini. Ce salarii oferă – Exclusiv

Brigitte Pastrama, părăsită de angajați, unul după altul. Nimeni nu mai vrea să lucreze pe bani puțini. Ce salarii oferă – Exclusiv
Pe Brigitte Pastramă se pare că au ajuns-o problemele și o părăsesc angajații unul după altul, din motive pe care doar ei le știu. După mai multe vacanțe pe repede înainte în țară și în străinătate, diva a ajuns să caută angajați pe toate canalele.

Vedeta căuta să angajeze, zilele trecută, o femeie de serviciu pentru locurile de joacă pentru copii. Ea oferea practic puțin peste salariul minim pe economie, în mână, lăsând la latitudinea bacșișurilor suma finală pe care angajatul urma să o adune. Rețete și vedete asta de vorbă cu un reprezentant al ei, iar acesta a oferit mai multe detalii, zilele trecute.

Brigitte Pastramă căuta femeie de serviciu, zilele trecute

Ce intră în fișa postului femeii la curățenie pe care o vrea Brgitte Pastramă la Magic Castle? „Spălăm vase, dăm cu mătura, ne uităm să ștergem geamurile să nu fie murdare… nu inventăm apa caldă!”, explică bărbatul care răspunde la numărul de telefon afișat în anunțul soției lui Florin Pastramă. Acesta ne-a mai spus că bacșișul „poate ajunge până la 2.000 de lei”.

Toate astea într-un spațiu de 400 de metri pătrați unde au loc, cinci zile pe săptămână, petreceri cu copii, în săli sau la piscină. Și unde se lucrează în weekend-uri, sâmbăra și duminica de la ora 9:00 la ora 22:00 (adică 13 ore în fiecare din cele două zile). În cursul săptămânii  femeia care face curățenie va mai fi solicitată încă trei zile, în intervalul orar 15:00 – 22:00.

Noul post disponibil: supraveghetoare la „Orășel”

De data aceasta Brigitte Pastramă a anunțat că este interesată să angajeze o supraveghetoare pentru copii, la „Orășel”. Oferta, ceva mai mică decât cea pentru femeia de serviciu include, așa cum a anunțat vedeta pe rețelele sociale, un salariu de 2200 de lei, plus tips. Se lucrează trei zile în cursul săptămânii, între orele 15 și 21 și se lucrează weekend, de la 9 la 21.

Cu alte cuvinte, Brigitte Pastramă caută să angajeze pe cineva dispus să fie la serviciu cinci zile pe săptămână (având pe durata contractului zilele de weekend cu program de dimineața până seara), iar pentru asta plătește 2.200 de lei în mână și promite „tips”, după cum se vede în postarea trasnmisă pe rețelele sociale.

Brigitte a continuat, online să se laude că își conduce noul Porsche, mașină albastru deschis pe care soțul ei, Florin Pastramă, i-a făcut-o cadou de împăcare, vara aceasta. De asemenea, a avut grijă să își filmeze ceasul scump și inelul cu un diamant solitar de pe inelar, în timp ce mergea „la muncă”, după cum s-a exprimat, în engleză.

Sursa foto: Instagram