Brigitte Pastramă, mesaj din Dubai pentru „pocăiții” care-i poartă pică – exclusiv

Brigitte Pastramă, mesaj din Dubai pentru „pocăiții” care-i poartă pică – exclusiv
Zilele acestea, Brigitte Pastramă, a fost din nou în vacanță, cu fiica ei, Sara, și cu soțul ei, Florin Patramă.

După ce la începutul verii Brigitte a anunțat divorțul de soțul ei, a venit împăcarea cu Florin Pastramă, iar acum acesta are grijă să o răsfețe maxim. I-a luat Porsche în culoarea preferată, baby-blue, a dus-o la mare la Mamaia, apoi în Italia, iar acum în altă vacanță, în Emirate. Din Dubai, Brigitte Pastramă a fost foarte activă pe rețelele de socializare, postând pe feed și story experiențele ei deosebite din vacanță.

„De șase ani în septembrie mă întorc aici, este destul de cald pentru plajă dar și destul de răcoare seara, să admir fântânile și Burj Kalifa. Acelasi restaurant libanez, aceeași înghețată, chiar dacă am trecut și prin pandemie, și prin criză, eu mă întorc mereu aici. My Dubai. Și cum o binecuvantare o împarți cu persoana iubita, ce poate fi mai înălțător decât să ne bucurăm împreuna de aceste clipe minunate petrecute aici”, a scris Brigitte Pastramă pe contul ei de Instagram.

Brigitte Pastramă, replică din Dubai

Dar vacanța femeii de 45 de ani i-a stârnit cohorta de invidioși. Ea nu a rămas însă indiferentă și le-a dat o palmă invidioșilor, virtual. Așa cum știți, Brigitte Pastramă este o femeie credincioasă și cu teamă de Dumnezeu, după ce l-a descoperit și înțeles cât a fost în detenție. Ea este creștină practicantă și face deseori referire la acest aspect important din viața ei. Mai mult decât atât, dacă vă amintiți, în perioada de maximă restriște, când avea în față posibilul divorț de soțul ei, „bombarda” Instagramul cu citate biblice.

La fel a făcut și acum, a citat din biblie, pentru toți cei care, roși de invidie, au vrut să îi strice vacanța alături de cei dragi.

„Pentru toți „pocăiții” care ne judecă și ne scriu de ce postăm și călătorim aici, îi îndrum să citească Biblia”, a postat Brigitte Pastramă, pe Instagram, și a citat: „Eclesiastul 9:9 VDC Gustă viața cu nevasta pe care o iubești în tot timpul vieții tale deșarte, pe care ți-a dat-o Dumnezeu sub soare în această vreme trecătoare, căci aceasta îți este partea în viață, în mijlocul trudei cu care te ostenești sub soare”.

Sursa foto: Instagram