Brigitte a ajuns la fundul sacului. Își vinde casa

Brigitte a ajuns la fundul sacului. Își vinde casa
După împăcarea cu soțul ei, Florin Pastramă, Brigitte s-a ales cu un Porche în culoarea baby-blue, și niște vacanțe din care s-a lăudat cât a putut pe rețelele sociale. Acum a revenit și trebuie să se ocupe de afaceri și să fac rost de bani.

După ce a anunțat că își caută femeie de serviciu pentru locul de joacă pe care îl deține, post pentru care oferea, pe lângă salariul fix, și „tips” care, din informațiile noastre, ar fi ajuns la 2000 de lei lunar, Brigitte Pastramă s-a pus serios pe căpătuială și a scos la vânzare casa pe care o deține în Tunari.

Vedeta a postat imagini profesioniste din interiorul imobilului pe un site de profil, și îl promovează pe rețelele sociale. „Dacă îți dorești o casă liniștită într-o zonă premium, urmărește link-ul meu”, a anunțat, marți după-amiază, Brigitte Pastramă. Ca și în cazul altor postări pe care le-a făcut, și-a etichetat bărbatul.

Nu este prima dată când vedeta încearcă să își vândă proprietățile. La nici o lună de nunta cu Florin Pastramă, Brigitte a scos la vânzare vila cu piscină din Timişoara, oraşul său natal. Ea a postat în 2019 un anunț pe un site de imobiliare, unde a menţionat şi că preţul este „uşor negociabil”.

„Teren în proprietate 600 mp, suprafață utilă 160 mp împărțiți în două corpuri de clădire: 100 mp respectiv 60 mp, în care actualmente sunt o bucătărie, o baie și sala de sport. Are piscină de 5 x 11 m”. În comparație cu casa de la Timișoara, cea din Tunari e minusculă.

Cu cât vinde Brigitte Pastramă casa din Tunari

Casa pe care Brigitte o vinde în Tunari este un „imobil nou duplex, construcție 2020, modernă și confortabilă, complet mobilată”. Casa e ideală pentru o familie de dimensiuni. Cei 100 mp sunt, potrivit anunțului, „frumos împărțiți într-un living generos, o baie și o bucătărie – aflate la parter și două dormitoare, un balcon, un dressing ce poate fi transformat în al treilea dormitor și un al doilea grup sanitar – aflate la etajul 1”. Casa deține și o curte de 50 mp. Pentru aceasta Brigitte cere 139.000 de euro, TVA inclus.

Mai merită amintit că Brigitte a fost gata să renunțe, tot după nunta cu Florin Pastramă, și la apartamentul din Mamaia, pe care l-a primit cadou de la fostul ei soț, Ilie Năstase. Presa a scris că Brigitte a primit cadou apartamentul ca dar de împăcare, după ce a călcat strâmb cu amanta Cici.

„Foarte tare apartamentul, dar este gol. Am venit doar să măsor. Să vedem ce avem. O baie cu duş, un living mare, wow, o bucătărie mică, sper să nu fie doar atât bucătăria, un dormitor mare, încă o baie şi încă o cameră pentru prietenii mei sau pentru copilaşi, să aibă atunci când vin la mare. A, şi el este persoana care mi-a făcut cadou acestapartament minunat, ca să-l iert pentru toate escapadele. Ce ziceţi, merită?!“, a spus Brigitte Pastramă la momentul respectiv, într-o filmare postată pe Facebook.

Sursa foto: Instagram, Storia.ro