Brigitte Pastramă, o nouă vacanță. Și-a luat și fiica, deși aceasta a început școala

Brigitte Pastramă, o nouă vacanță. Și-a luat și fiica, deși aceasta a început școala
Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a plecat din nou în vacanță. Băiatul e lăsat acasă, Sara însă, se distrează, chiar dacă ar trebui să fie la școală.

Brigitte Pastramă este o femeie credincioasă și cu teamă de Dumnezeu, după ce l-a descoperit și înțeles cât a fost în detenție. Apoi viața i s-a schimbat. A încercat pentru cei doi copii ai ei să facă tot ce era mai bun. I-a dus la București, odată ce a s-a măritat cu Ilie Năstase, și are grijă să le ofere o viață pe roze.

După împăcarea cu Florin Pastramă, de care a fost la un pas de divorț, acesta are grijă să o răsfețe maxim. I-a luat Porsche în culoarea preferată, a dus-o la mamaia, apoi în Italia, iar acum în altă vacanță, în Emirate.

Sara lipsește de la școală motivat: e în vacanță cu mama

Brigitte nu pierde ocazia să își etaleze noua siluetă. A tras din greu pentru ea: a mers la sală și și-a făcut implanturi pe care nu le ascunde. Ea a postat de pe litoralul românesc o imaginea în costum de baie, dar din Emirate își etalează trupul subțire într-o rochie albă. Și ne arată și geanta Hermes, asortată, pe care o are la ea.

Cu Florin și Brigitte se află în vacanță și Sara, fiica adolescentă a Brigitte. Tânăra a împlinit recent 16 ani, și, practic, ar fi trebuit să fie la ore, din moment ce săptămâna aceasta a început școala. A ales vacanța. Câteva zile lipsă nu sunt o problemă. E o lecție de viață pentru tânără, că momentele frumoase trebuie trăite și savurate, atunci când vin.

Brigitte Pastramă își etalează noua siluetă în Dubai

„De șase ani în septembrie mă întorc aici, este destul de cald pentru plajă dar și destul de răcoare seara, să admir fântânile și Burj Kalifa. Acelasi restaurant libanez, aceeași înghețată, chiar dacă am trecut și prin pandemie, și prin criză, eu mă întorc mereu aici❤️ My Dubai❤️Și cum o binecuvantare o împarți cu persoana iubita, ce poate fi mai înălțător decât să ne bucurăm împreuna de aceste clipe minunate petrecute aici”, a scris Brigitte Pastramă pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: Instagram