În timp ce comediantul și actorul Eddie Murphy este renumit pentru rolurile sale de pe marele ecran, mai puțină lume o știe pe fiica sa cea mare. Aceasta este copilul din prima căsătorie a actorului cu Nicole Murphy.

Vedeta din „Beverly Hills Cop” are o mare familie, formată din 10 copii cu vârste cuprinse între câteva luni și 33 de ani. Numărătoarea  începe cu Bria, care este cea mai în vârstă.

Bria Murphy este fiica sa minunată care face lucruri grozave cu ajutorul artelor vizuale.

Eddie a participat cu mare bucurie la prima expoziție de artă a lui Bria pentru a-i arăta sprijinul, deoarece ea a folosit resurse serioase pentru a crea mai mult de o duzină de piese de artă. O parte din încasările din eveniment au fost destinate carității.

Deși tatăl ei Eddie are 10 copii de la 5 femei diferite, frumoasa Bria îi consideră pe toți frații ei.

Premiul „Cel mai prost actor al deceniului”

Murphy și-a început cariera ca un comic de stand-up în timp ce era adolescent și, în cele din urmă, sa alăturat distribuției filmului „Saturday Night Live”. A jucat în filmul de succes „48 de ore” și și-a pus amprenta într-o serie de filme precum „Beverly Hills Cop”, „Venind în America”, „The Nutty Professor”, „Dr. Dolittle ”și„ Dolemite Is My Name ”. Ultimul său film „Coming 2 America” a fost lansat în martie, anul acesta, pe Amazon.

Cu toate acestea, în 2010, Eddie Murphy a primit titlul de „Cel mai prost actor al deceniului”.

„Mi-au dat„ cel mai prost actor” pentru ”Razzie”. Așa că m-am gândit că poate este timpul să facem o pauză”. Și mulți ani nu a mai jucat

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp