Este oficial! Harry și Meghan pregătesc documentar pe Netflix

Este oficial! Harry și Meghan pregătesc documentar pe Netflix
Harry și Meghan pregătesc primul documentar pe Netflix. Nu se potolesc deloc, chiar dacă ducesa este însărcinată și urmează să nască în câteva luni.

Anul trecut, ducii de Sussex au anunțat că au semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma Netflix. Fanii așteptau cu nerăbdare vești despre când îi vor putea vedea pe platformă. Într-un final, așteptarea a luat final căci un anunț oficial a fost făcut. Harry și Meghan vor filma primul loc documentar pe Netflix. 

Vestea a fost dată de Archewell Productions, compania media a Prințului Harry și a Ducesei Meghan. Seria documentar se va numi „Heart of Invictus” (n.r. Inima lui Invictus) și va avea mai multe episoade. Documentarul „ va urmări un grup de concurenți extraordinari din întreaga lume, toți cadre militare care au suferit răni sau boli care le-au schimbat viața, pe drumul spre Jocurile Invictus de la Haga, care urmează să aibă loc în 2022”.

Harry și Meghan filmează documentar pe Netflix. Ducele de Sussex e producător executiv

Prințul Harry va apărea în documentar și va fi și producător executiv, în parteneriat cu patronajul său, Fundația Jocurilor Invictus. Regizorul Orlando von Einsiedel și producătorul Joanna Natasegara sunt, de asemenea, pe listă. Cauza este dragă inimii prințului Harry. Ducele de Sussex a creat Jocurile Invictus – o competiție internațională în care războinicii răniți concurează în mai multe sporturi, inclusiv baschet în scaun cu rotile și volei așezat – în 2014 pentru a onora și a oferi o platformă pentru militarii răniți. 

„Inima lui Invictus” marchează prima serie Netflix de la Archewell Productions, după ce ducii au semnat în septembrie un acord multianual cu gigantul de streaming pentru a produce serii cu scenarii, documentare, dar și programe pentru copii. Ted Sarandos, co-CEO și director de conținut al Netflix, a declarat că prima serie a cuplului evidențiază „valorile și cauzele pe care le iubesc”.

„Din momentul în care i-am cunoscut, a fost clar că Jocurile Invictus dețin un loc foarte special în inimile lor și nu aș putea fi mai fericit că prima lor serie pentru Netflix va prezenta acest lucru pentru lume într-un mod nemaivăzut până acum, ”, a spus Sarandos. Momentan nu a fost anunțată o dată pentru lansare. 

Foto: Facebook

Gheorghe Zamfir cel mai bun naist al lumii. Este o comoară a românilor