Este sau nu Harry fiul prințului Charles? Răspunsul îl dau acum fotografiile și presupusul amant al Lady Di

Este sau nu Harry fiul prințului Charles? Răspunsul îl dau acum fotografiile și presupusul amant al Lady Di
De mulți, mulți ani se pune întrebarea dacă Harry este fiul prințului Charles sau nu. Se invocă două lucruri de către cei care cred că n-ar fi: nu seamănă cu prințul Charles și Lady Di a recunoscut o aventură cu maiorul Hewitt.

Prințul Harry a anunțat că lucrează la o carte autobiografică despre viața lui în sânul familiei regale. Declarația lui a făcut multe valuri, atât la Palatul Reginei Elisabeta, cât și în presa care a reluat subiectul nașterii sale.

Cei care sunt de partea lui Harry și îi apreciază deciziile luate împreună cu Merkal consideră că acum a sosit momentul răzbunării prințului, care știe că nu e copilul tatălui său regal și care vrea să răzbune moartea dubioasă a mamei sale.

Adepții acestei teorii a conspirației fac mereu apel la aceleași argumente: relația prințesei Diana cu instructorul de călărie, maiorul James Hewitt, faptul că Harry nu pare a semăna cu tatăl Charles și neprezentarea unui act oficial din care să reiasă că celor doi bărbați – tată și fiu – li s-a făcut un test ADN iar rezultatul demonstrează filiația.

Povestea de dragoste a prințesei Diana cu maiorul Hewitt

S-a vorbit mult și s-a scris mult despre faptul că prințesa Diana a avut o relație amoroasă cu tânărul și frumosul maior Hewitt între anii 1986 și1991.

James Hewitt a cunoscut-o pe prințesa Diana în calitatea sa de instructor de călărie. Publicul a afla din presă și din diferite cărți publicate că maiorul Hewitt se ascundea în portbagajului mașinii pentru a se strecura în Palatul Kensington.

Foto: Prințesa Diana și maiorul James Hewitt

Hewitt a fost transferat în Germania, iar în perioada 1990-1991 relația lui cu Diana a fost epistolară. Dragostea dintre cei doi s-a destrămat încetul cu încetul. Și unul și altul au recunoscut într-un fel relația secretă.

În 1994, după ce a ieșit din armată, maiorul a colaborat la redactarea cărții Anei Pasternak, „Prințesa îndrăgostită”, în care a spus multe despre povestea de dragoste cu prințesa.
Apoi, în 1999, a publicat „ Dragoste și război ”, revenind asupra subiectului cu multe citate din scrisorile care i-au fost trimise de Diana. Aceste lucruri au întărit teoria conspirației că el ar fi tatăl lui Harry.

„Pe fața lui Harry este scris că adevăratul său tată nu este Charles”

De curând, ziarul italian Il Giornale, a readus în atenție subiectul, un criminalist afirmând că, studiând chipurile lui Charles și Harry, a ajuns la concluzia că nu seamănă. Expertul nu a precizat, însă, ce fotografii a studiat. Dacă erau  poze cu Charles tânăr sau cu el de la această vârstă.

Criminalistul Ezio Denti, citat de Il Giornale, a spus că a aplicat regulile expertizei biometrice (n.r. măsurători specifice ale feței) și a arătat la ce concluzie a ajuns. „Pe fața lui Harry este scris că adevăratul său tată nu este Charles. Acest tip de examen are o fiabilitate ridicată și poate avea valoare juridică: software-ul analizează 80 de noduri puncte de pe fețe și le compară. Mai precis este doar testul ADN”.

La un moment dat, prin 2013, s-a vorbit despre faptul că Palatul Buckingham, ca să oprească această bârfă, ar fi recurs și la testarea ADN. Ba a și comunicat că rezultatul a confirmat că Harry este copilul prințului Charles. Niciodată, însă, documentul nu a fost făcut public.

Fotografiile cu prinții Philip și Charles în tinerețe și Harry la o vârstă apropiată contrazic teoria că acesta nu ar semăna cu bunicul și tată său, că sunt total diferiți, așa cum susține criminalistul italian. Priviți-i!

Foto: Prințul Philip, bunicul lui Harry, pe coperta revistei Paris Match, iar alături este nepotul său din partea fiului Charles, în uniformă

Foto: Prințul Harry este copia tatălui său în tinerețe, când Charles purta barbă și era un rebel. Doar urechile sunt diferite

Maiorul Hewitt susține și el că Harry nu poate fi fiul lui

Doar că, în ciuda tuturor presupunerilor și bârfelor, argumentele biografilor Casei Regale sunt mai solide decât ale conspiraționiștilor. Mai ales că există și o declarație a presupusului tată, maiorul Hewitt (foto lângă Harry).

Prințul Harry s-a născut pe 15 septembrie 1984, adică mult înainte de a avea orice fel de indicii despre o posibilă relație între prințesă și instructorul ei de călărie James Hewitt.
Însuși maiorul a negat orice posibilitate de paternitate, într-o declarație făcută pentru revista Vanity Fair. „Relația mea cu Diana a început la doi ani după ce s-a născut Harry, dar acel biet băiat a fost întotdeauna afectat de această minciună mediatică”.