Dezvăluiri explozive. Regina mamă nu a înțeles de ce prințul Charles nu s-a mulțumit cu Camilla pe post de amantă

Dezvăluiri explozive. Regina mamă nu a înțeles de ce prințul Charles nu s-a mulțumit cu Camilla pe post de amantă
Un nou film documentar care disecă viața Familiei Regale britanice pune pe tapet viața Reginei mamă. „The Queen Mother: Grandmother to the Nation” scoate la iveală lucruri neștiute despre mama Reginei Elisabeta II.

Regina mamă nu a înțeles de ce prințul Charles nu s-a mulțumit cu Camilla pe post de amantă „și să rămână căsătorit cu prințesa Diana” –  iar asta e numai unul din punctele fierbinți ale noului documentar.

Documentarul difuzat în weekend, pe Canalul 5, susține că bunica prințului Charles spera că prințul și prințesa Diana vor găsi o modalitate prin care să rămână împreună, găsindu-i și Camillei un loc în această „afacere”.

Vorbind în documentar, autorul, Tom Quinn, a explicat că unii membri ai familiei regale au crezut că mama reginei „se amestecă în lucruri pe care nu le înțelegea”. Fosta corespondentă a BBC, Jennie Bond, a spus că Diana a găsit-o pe Regina mamă „înspăimântătoare și intimidantă”.

Regina mamă nu a înțeles

Tom Quinn le-a spus producătorilor documentarului că „bunica Dianei era o bună prietenă a Reginei mamă. Împreună au pregătit căsătoria dintre ea și Charles”. Din cauza acestei istorii, Diana și bunica lui Charles erau inițial apropiate. Diana a susținut public mai apoi că există „trei persoane” în căsnicia lor, iar Charles a confirmat ulterior acest aspect.

„A fost devotată nepotului ei. Și a crezut că Charles este cel mai blând soț și cel mai bun dintre bărbații care i se potriveau Dianei. Ea nu a putut înțelege care sunt totuși nemulțumirile Dianei”, a adăugat expertul regal Richard Kay, conform Daily Mail. El a spus că Elizabeth îl plăcea în mod deosebit Charles. Asta, deoarece îi amintea de soțul ei Bertie. „A simțit că mai poate menține influența prin prințul Charles”, a continuat el.

Anul – pe care Regina l-a descris drept „annus horribilis”

Relația Dianei cu mama reginei s-a înrăutățit în 1992. Atunci prințesa de Țara Galilor a colaborat cu Andrew Morton, care a publicat o carte despre căsătoria ei cu Charles – „Her True Story”.

„A fost foarte greu pentru Regina mamă, întrucât ea și soțul ei, George V, au jucat un rol atât de important în învierea imaginii monarhiei (în urma abdicării lui Edward al VIII-lea) să vadă toată acea lucrare distrusă. Știm cu toții că Charles a avut un loc special în inima Reginei mamă. Și a fost un sentiment reciproc. De-a lungul vieții sale ea a fost o sursă de consolare perfectă. El a simțit că brațele ei erau înfășurate în jurul lui într-un mod în care părinții nu au făcut-o niciodată.

Prințesa Diana mi-a spus că a găsit-o pe mama Reginei înspăimântătoare și intimidantă și când a cooperat cu Andrew Morton pentru carte, a fost îngrozită. Să-ți speli rufele murdare în public este ceva pe care ea l-a dezaprobat sever.  Ea credea în reținere și discreție. A încălcat fiecare regulă stabilită de familia regală și de regina mamă. O văzuse ca fiind o mare rușine”, adăugă Tom Quinn.

Sursa foto: Instagram

Adevărul despre rochia în care și-a îmbrăcat Madonna fiul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri