Adevărul despre rochia în care și-a îmbrăcat Madonna fiul

Adevărul despre rochia în care și-a îmbrăcat Madonna fiul
Regina muzicii pop a stârnit un adevărat tsunami de critici după ce și-a prezentat fiul îmbrăcat într-o rochie. Băiatul are 15 ani și a fost filmat chiar de mama sa adoptivă în timp ce se plimbă îmbrăcat într-o rochie prin casă.

„Încrederea în sine este totul”, a scris cântăreața în vârstă de 62 de ani pe Instagram la postarea cu clipul video, și iată adevărul despre rochia în care și-a îmbrăcat Madonna fiul. Pe numele său David Banda Mwale Ciccone Ritchie, adolescentul a fost adoptat de vedeta pop când avea puțin peste un an. Inițiat tatăl său natural s-a opus adopției. S-a temut că fiul său ar putea să fie afectat de „modul de viață” al Madonnei.

În final lucrurile s-au aranjat. Puștiul din Malawi a fost luat de la orfelinatul unde fusese abandonat de familie. El trăiește în lux și e sprijinit în tot ce își dorește. Îi place fotbalul și e cunoscut că a jucat în echipa de tineret Benfica.

Adevărul despre rochia în care și-a îmbrăcat Madonna fiul

Madonna a stârnit un val de controverse după ce a postat o înregistrare video cu fiul ei în vârstă de 15 ani plimbându-se într-o rochie prin casă, relatează La Libre Belgique. Puștiul, îmbrăcat în rochie, defilează pe melodia I’ve Got The Power. „Chiar îmi place. Mă simt liber”, mărturisește el la finalul defilării.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAE (@mae_couture)

El poartă o rochie de mătase, albă cu desene negre, concepută chiar de mama sa. Rochia va putea poate fi achiziționată în curând. Ea se găsește sub eticheta Mae Couture, brandul lansat de regina muzicii pop. Magazinul online al brandului conține alte piese vestimentare, momentan, urmând ca rochia cea nouă să fie introdusă în portofoliu.

Tsunami de critici la adresa Madonnei

Contrar așteptărilor Madonna a fost asaltată de un val de critici la adresa gestului său de a-și îmbrăca fiul în rochie.  „Ai încercat să-l faci jucător de fotbal și acum vrei să-l transformi în Billy Porter” (un actor homosexual american cunoscut pentru stilul său vestimentar extravagant), a scris un utilizator în timp ce un altul a notat că „încrederea în sine este mai mult decât a purta o rochie ca bărbat”, a afirmat un alt user.

„De ce este asta pe contul de Instagram al Madonnei? Ar trebui să fie pe contul de Instagram al lui David! Asta dacă Madonna l-ar lăsa să aibă unul! Rușine să îți fie Madonna pentru că îi expui și exploatezi pe acești bieți copii adoptați pentru like-uri și urmăritori pe Instagram! Nu ai făcut niciodată asta cu copiii tăi reali când au fost minori, nu-i așa?”, a acuzat un alt user.

Sursa foto: Instagram

Blestemul câștigătorilor la loto. Ultimul a murit la 23 de ani. Dovezi clare că banii nu aduc fericirea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri