Este sau nu vaccinată Dana Budeanu? Zvonurile circulă tot mai intens, dar avem dovada de la sursă

Este sau nu vaccinată Dana Budeanu? Zvonurile circulă tot mai intens, dar avem dovada de la sursă
Dana Budeanu este unul dintre cei mai mari contestatari ai vaccinului anti-COVID, însă gurile rele spun că stilista s-a vaccinat!

Dana Budeanu a alimentat o mare parte din mișcările antivaccin din România, însă gurile rele susțin că totul e o prefăcătorie. Zvonurile s-au întețit după ce prezentatoarea Alexandra Păcuraru, de la Realitatea Plus, a susținut în cadrul unei emisiuni că Diana Șoșoacă, anivaccinistă și ea, are certificat verde care atestă că i s-a administrat serul anti-covid. Șoșoacă neagă cu vehemență acest fapt și a amenințat cu procese.

O dată cu scandalul în care e implicată Diana Șoșoacă, lumea și-a îndreptat suspiciunile și către autoarea emisiunii online „Verdict”. Dana Budeanu a fost pusă la zid în mediul online de diverse persoane, printre care și prezentatorul Mircea Badea.

Aceștia susțin că în spatele campaniei anti-vaccin derulate de Dana Budeanu s-ar ascunde diverse interese, că stilista a trecut în tabăra afaceriștilor care se furnizează teste rapide și PCR. De asemenea, contestatarii susțin că Dana Budeanu nu ar fi putut să călătorească dacă nu ar fi avut vaccinul făcut.

Pentru a pune capăt acestor bârfe, Dana Budeanu a declarat public că nu are certificat de vaccinat, deci nu i-a fost administrat serul anti-covid.

Celebra autoare a rubricii de satiră „Amețitele și mafioții” susține că nu crede în acest vaccin, că drepturile oamenilor sunt încălcare din cauza lui și că nu intenționează să își administreze serul.

Dana Budeanu consideră că pandemia este generată și gestionată de „Noua ordine modială”, adică de niște oameni influenți, dornici să stăpânească lumea.

 

„Să înceapă jihadul!” Mircea Badea versus Dana Budeanu

Mircea Badea a comentat, în emisiunea „În gura presei”, apelul făcut de Dana Budeanu pentru găsirea unei surse pentru Tocilizumab, medicamentul care este folosit în tratarea bolnavilor de COVID-19.

„Are cineva o sursă de Tocilizumab? Nu au la Balș și sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideți să ne ajutăm”, a făcut apel Dana Budeanu pe rețelele sociale. Un gest omenesc, de apreciat, dar care a costat-o scump.

Mircea Badea a aruncat-o pe stilistă într-un malaxor al întrebărilor în cadrul emisiunii sale, „În gura presei”.

”M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles.

Nu mai înțeleg. Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu. Și acum ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi cum așa?

De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?! Acum Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic”, a spus Mircea Badea.