EVZ TV, începând de astăzi, o nouă producție: emisiunea de satiră și umor „Știri neconfirmate”

EVZ TV, începând de astăzi, o nouă producție: emisiunea de satiră și umor „Știri neconfirmate”
Ce se va întâmpla în noua emisiune EVZ TV? Va fi o analiză a celor mai neobișnuite știri ale săptămânii, pe care toți ziariștii și toți cititorii și telespectatorii lor le-au ratat, cu siguranță, constrânși fiind să găsească, din trei surse, cum zice la manual, confirmarea acestor fapte extraordinare.

Pur și simplu nu te poți considera un om informat dacă nu urmărești, în weekend, pe EVZ TV, emisiunea lui Cosmin Covei. Pentru că de unde altundeva să afli despre colaborarea – explozivă ca o șampanie bine agitată – dintre un olimpic la matematică și un milionar spălător de mașini, totul pentru ca bucureștenilor să le fie cald și bine.

Sau cine altcineva dintre reporteri ar avea timp să stea de vorbă cu SPP-iștii care-i fac umbră lui Ludovic Orban când cotrobăie prin beci – la lumina a unui bec de 50 de wați, cam chior, dar care salvează astfel economia – după zeamă de varză, ingredient obligatoriu după summiturile nocturne de la Adunații-Copăceni.

Ca să nu mai pomenim de discuțiile de culise – sau de vestiar, cum vreți – care fac lumină în cele două egaluri epocale smulse de „tricolorii” mici și mari vestitelor super-puteri ale fotbalului mondial Irlanda de Nord și Danemarca, pe de o parte, și divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano, de cealată parte.

Nu ratați emisiunea de azi și, de săptămâna viitoare, stați cu ochii pe EVZ.ro pentru a găsi cele 3 episoade săptămânale ale noii producții. În fiecare vineri, sâmbătă și duminică aveți întâlnire cu „ȘtiriNeconfirmatEvZ TV”, de la ora 17:00.

Emisiunea din această seară o puteți urmări dând click aici.