EVZ TV prezintă „Păcăliciul zilei”: deputatul Iulian Bulai

EVZ TV prezintă „Păcăliciul zilei”: deputatul Iulian Bulai
O nouă pastilă de râs pe site-ul evz.ro. De data aceasta a ținut să calce în străchini ditamai deputatul USR, Iulian Bulai. Nu ar fi prima oară, însă Mirel Curea nu l-a iertat nici de data aceasta.

Satira video o puteți găsi aici. Vă oferim, însă, și textul ei, autor Mirel Curea.

Emisiunea „Păcăliciul zilei” realizată de Mirel Curea

Bună ziua! Bun găsit la o nouă ediție – iată, a doua!- a noii noastre mici emisiuni, „Păcăliciul zilei”. Bineînțeles, dacă în prima emisiunea „Prostul zilei” am fost chiar eu, din a doua ediție nu poate lipsi deputatul USR, Iulian Bulai.

Nu, nu o să vă povestesc despre ultimele lui năzdrăvănii… Pe aia cu Mântuitorul, cu Iisus Cristos care a fost născut de o mamă surogat, de faptul că i-a transmis „La mulți ani” lui Mihai Eminescu, de ziua poetului național, și a lansat opinia că Mihai Eminescu, dacă ar fi trăit, ar fi fost un USR-ist care era împotriva pensiilor speciale…

Păcăliciul zilei- Iulian Bulai

Am să vă spun o poveste mai veche și mai puțin știută. Domnul Iulian Bulai a fost deputat și în legislatura anterioară, tot în Camera Deputaților, și a avut o interpelare care va rămâne în istoria Parlamentului României.

A interpelat pe ministrul Transporturilor, domnul Cuc, iar obiectul interpelării a fost „De ce se încuie controlorii singuri într-un cupeu din trenurile în care lucrează?”. Întrebarea este, sigur, una caraghioasă.

Are un răspuns foarte simplu. Cupeul ăla este un cupeu în care-și lasă lucrurile. N-o să stea printre călători. Mănâncă și ce-or mai face și ei pe acolo, pentru că nu bântuie prin tren, mai ales o cursă București- Cluj, București- Satu Mare, care durează o noapte întreagă.

O interpretare cât un banc cu Ceaușescu

Deci, întrebarea este una, n-o să spun prostească, o să spun că este o întrebare de Păcălici. Care mie mi-a adus aminte de un banc senzațional.

La un moment dat, președintele României, Nicolae Ceaușescu, a devenit foarte îngrijorat de faptul că pe CFR, garniturile de tren, se întâmplau multe incidente, multe accidente. Și l-a chemat la raport, l-a interpelat pe ministrul Transporturilor. Și ministrul transporturilor a venit cu un raport foarte detaliat, în care a arătat că, da, așa este. Și că marea majoritate a acestor accidente se petrec la ultimul vagon. Și-atunci, Nicolae Ceaușescu a găsit soluția și a spus că trebuie înlăturat ultimul vagon.

Pe data viitoare, o zi bună!

Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Toni Grecu

Recomandarile noastre