Exclusiv. Adrian Năstase nu-și mai numără ouăle la Cornu. Iată noile sale preocupări la celebrul conac

Exclusiv. Adrian Năstase nu-și mai numără ouăle la Cornu. Iată noile sale preocupări la celebrul conac
Chiar și cei care nu au auzit faimosul îndemn, făcut în direct, știu despre propunerea fostului politician de a i se număra ouăle.

Nu mai știm câte găini are în acest momentul fostul premier la conacul său din Cornu, însă ce e evident e că acesta s-a angrenat intens să lupte împotriva crizei alimentare. Care va să zică, dacă vine războiul, Doamne ferește!, sau dacă se acutizează criza și scumpirile, familia Năstase nu va face foamea, are masa îmbelșugată asigurată.

„La Cornu, luptăm împotriva crizei alimentare”

Domeniul de la Cornu, județul Prahova, e un conac în toată regula. Se întinde pe 1,77 ha, iar valoarea proprietății a fost de 250.000 euro.

Adrian Năstase, fost premier al României, în perioada 2000-2004, povestește pe blogul său că anul acesta s-a ocupat foarte serios de agricultură și că, mai mult decât atât, i-a inițiat și pe nepoțeii săi.

„La Cornu, anul acesta, ne-am ocupat să pregătim, în solarii și, parțial, în aer liber – în lăzi cu compost, înălțate -, legumele pentru vara și pentru iarnă pentru toată familia. Zilele acestea, i-am avut și pe nepoții noștri, ca ajutoare.

Înainte să înceapă ploile, a trebuit să mai stropim, încă o dată, merii și prunii”, a scris fostul prim ministru.

Dana Năstase e o bunică fericită

Într-o imagine postată pe blog, Adrian Năstase ne-o arată pe soția sa, Dana, care, după cum se vede, e o bunică tare fericită, alături de unul dintre nepoței. Fostul social-democrat este căsătorit de 36 de ani cu Dana, femeia care i-a fost alături și la greu, și cu care are doi băieți, Andrei și Mihnea. Urmașii sunt ambii așezați la casele lor.

Mihnea Năstase s-a căsătorit anul trecut cu Corina Corolevschi, fostă campioană balcanică la atletism, asistent în Parlamentul European. Corina este supranumită “Prinţesa Constanţei”, fiind fiica unui om de afaceri bogat, Constantin Corolevshi.

Celălalt fiu, Andrei Năstase, este căsătorit, din 2017, cu designerul Bianca Ciuvăţ, care i-a dăruit doi copii. Andrei mare un fiu, pe Filip, în vârstă de aproape doi ani.

Sursa foto: Adrian Năstase, blog