Exclusiv. Afaceristului cu care se iubește Marina Almășan face gesturi adolescentine pentru vedeta TV. Așa își arată sentimentele

Exclusiv. Afaceristului cu care se iubește Marina Almășan face gesturi adolescentine pentru vedeta TV. Așa își arată sentimentele
Marina Almășan trăiește, de ani buni, o poveste de dragoste alături de un afacerist timișorean, care a început când acesta era „pe cai mari”, campion la contracte cu statul, dar care a rezistat și după ce acesta a avut probleme, inclusiv cu legea.

Georgică Cornu și Marina Almășan vor împlini peste câteva luni un deceniu de relație de iubire. Relaţia dintre Marina Almăşan şi Georgică Cornu a debutat într-o perioadă în care amândoi erau căsătoriţi, dar părăsiți de parteneri. De atunci, au trecut prin multe împreună. Au și divorțat, fiecare de partenerul său și, chiar dacă nu s-au căsătorit, duc o viață de cuplu. În prezent omului de afaceri din Timișoara a surprins comunitatea online cu ceea ce a făcut pe rețelele sociale.

Georgică Cornu, gest neașteptat față de Marina Almășan

Omul de afaceri Georgică Cornu și-a actualizat fotografiile care dau identitate contului său de Facebook și a inclus-o și pe vedeta TV cu care se iubește. Astfel, Marina Almășan apare alături de el în fotografia sa de profil și în cea de copertă. Mai mult, în imaginea de la profilul contului, în care apar îmbrățișați cei doi porumbei, Georgică Cornu a scris în bază, cu majuscule: „iubire”.

Trecut de 60 de ani și cu doi copii majori, georgică Cornu recunoaște că este la o vârstă ciudată: „ba îmi vine să mă îndrăgostesc, ba îmi vine să mă pensionez”. Ca să caute lumina și să poată lua decizia bună, s-a dus cu Marina Almășan să se roage la mormântul lui Arsenie Boca. El s-a rugat pentru iubire. A doua zi, vedeta de televiziune a urat comunității ei de fani „o duminică de vis, alături de persoana potrivită”.

Decăderea „regelui asfaltului” din Banat

Controversat om de afaceri luat cu duba șli încătușat, cu ani în urmă, pentru fapte de evaziune fiscală de tip ”suveica” cu țiganii de la Strehaia, Georgică Cornu a fost, în urmă cu 10 ani, pe val, campionul național al contractelor cu statul. Era supranumit ”regale asfaltului din Banat”. Ulterior, a fost pus în arest la domiciliu, pentru un prejudiciu de 9 milioane de euro. Între timp, afacerile sale au intrat în faliment.

De aproximativ un deceniu, Georgică Cornu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatoarea TV Marian Almășan. El a divorțat de soție, ea de Victor Socaciu și, de atunci, sunt împreună. Relația a ținut mult timp prima pagină a ziarelor.

E de notorietate o „scrisoare deschisă” pe care Almășan i-a trimis-o fostei doamne Cornu, în care o sfătuiește să își vadă de dragostea ei, alături de sufletul pereche pe care l-ar fi descoperit cu ani în urmă, în contextul discuțiilor pe marginea unei presupuse relații cu un om de afaceri arab din Timișoara.

Sursa foto: Facebook / Georgică Cornu