Exclusiv. Alex Bodi își ia temperatura. E îngrijorat tare?

Exclusiv. Alex Bodi își ia temperatura. E îngrijorat tare?
De când e în arest la domiciliu, Alex Bodi are parte de momente intense. Logodnica i se alătură ori de câte ori are ocazii, copiii îl vizitează. În timp ce Daria Radionova era testată pe Otopeni, Alex Bodi trecea și el prin momente medicale, acasă.

Alex Bodi își ia și el temperatura, dar acasă. E oare îngrijorat? Logodnica sa a ajuns în România seara trecută. Ea a aterizat pe Aeroportul Otopeni. A adus cu ea multe valize mari, semn că se pregătește să rămână cel puțin o vreme.

Din cauza unor probleme cu unul dintre pasageri, dar și a faptului că, fiind o cursă dinspre Londra, unde noua tulpină a coronavirusului face ravagii, toți pasagerii au fost testați pentru COVID-19. Daria a ieșit din aeroport cu o întârziere de aproape o oră. Ea a fost așteptată de șoferul trimis de Alex Bodi. Acesta a dus-o direct la vila din Tunari a omului de afaceri. Acolo, Daria Radionova trebuie să se autoizoleze timp de 8 zile, conform procedurilor sanitare.

Alex Bodi își ia temperatura

În timp ce logodnica sa venea spre el, Alex Bodi și-a luat și el temperatura. De asta s-a ocupat chiar fiica lui cea mică, Selena. Fetița pe care o are cu Iulia Sălăgean este foarte des prezentă în vizită la tatăl ei, după revenirea acestuia din arestul poliției, unde a stat o lună, în dosarul de trafic de persoane și proxenetism instrumentat de DIICOT Craiova.

Alex Bodi își ia temperatura.

De altfel, afaceristul din Mediaș și-a propus să obțină stabilirea domiciliului fetiței la el acasă. Așa cum rețete și vedete a scris, el a și deschis în acest sens un dosar în instanță.

Alex Bodi își ia temperatura.

Acum, mica Selena se joacă cu tatăl ei „de-a doctorul”. I-a luat temperatura cu un termometru albastru de jucărie. „Simți cea mai mare liniște sufletească atunci când îți faci copiii sa zâmbească”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

Alex Bodi își ia temperatura.

Fetița spune că tati nu are febră, căci termometrul arată… roz.

Sursa foto: Instagram

Rihanna își duce fanii direct în dormitor, de Valentine’s Day. E năucitor ce face

Recomandarile noastre