Exclusiv. Iată cum o răsfață Tavi Clonda pe Gabriela Cristea la început de an. Multe femei o invidiază

Exclusiv. Iată cum o răsfață Tavi Clonda pe Gabriela Cristea la început de an. Multe femei o invidiază
Tavi Clonda e în al nouălea cer, căci își poate răsfăța jumătatea incredibil de frumos. El și Gabriela Cristea au plecat în vacanță la început de an.

Fetițele sunt cu ei, cei patru se răsfață pe țărmul Mării Roșii. După Sărbătorile petrecute în familie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să plece într-o vacanță cu fetițele lor. Gabriela și-a anunțat de la început fanii că urmează să plece în prima vacanță din anul 2022. „După un 2021 fără concediu, ne-am hotărât să începem anul nou cu o vacanță. O să fie o experiență interesantă pentru că e prima dată când plecăm cu avionul de când a început pandemia”, a  transmis Cristea, acum două zile.

Cu un cocktail în mână Tavi Clonda mărturisea, o zi mai târziu, dimineața, în spirit de glumă: „Chiar sunt supărat, sunt doar 24 de grade afară”. Apoi, într-un story, râdea de prietenii rămași acasă, la frig: „Și spuneți, cum, e? Ninge?”

Cum se distrează familia lui tavi Clonda și a Gabrielei Cristea

Distracția e maximă pentru Tavi Clonda, Gabriela Cristea și fiicele lor, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.  În timp ce vedeta TV bea sucuri răcoritoare, artistul se răsfață cu cocktailuri. Fetițele cuplului sunt cele mai încântate pentru că se pot bălăci în voie.

Ca un cap de familie ce se respectă, Tavi Clonda a ales pentru fetele sale tot ce e mai bun. Familia e cazată într-un resort de lux, all inclussive, la Marea Roșie. Fetițele se pot bălăci în apa din piscinele resortului, dar și în apa mării, care e în apropiere. Pentru această vacanță,  Tavi Clonda a apelat la aceeași companie cu care, anul trecut, și Oana Roman a călătorit în Egipt, dar  care este preferată de multe vedete, de altfel.

Vremea este numai bună de plajă, în perioada aceasta, la țărmul Mării Roșii. Temperatura ajunge la 26 – 27 grade C, ceea ce face ca o zi petrecută la soare să nu ridice probleme legate de arsuri. E ideal, mai ales pentru copii, iar Gabriela Cristea, care suferea că anul trecut nu a fost plecată niciunde, se bucură că își poate așterne pe corp un superb strat de bronz auriu.

Sursa foto: Instagram