Exclusiv. Am aflat unde și cu cine au plecat în vacanță Gabi Bădălău și băieții săi. Ce face Bianca?

Exclusiv. Am aflat unde și cu cine au plecat în vacanță Gabi Bădălău și băieții săi. Ce face Bianca?
Revenim cu noutăți. După ultimele declarații ale personajelor principale și când se credea ca relația dintre Gabi Bădălău și Bianca s-a sfârșit, iată că povestea de iubire pare că reizbucnește ca un foc în jar. Așa se înțelegea din fotografiile postate ieri, luni, de către cei doi, iar presa a reacționat imediat.

Au apărut primele imagini „asumate”,  menite să probeze povestea de dragoste dintre ei. Bianca a pus un video în care strânge mâna iubitului ei. Vedem ceasurile scumpe, de aur, pe încheieturile lor, dar și mesajul Biancăi: „Good Morning” și inimioare. Conform Click, Fanatik și Spy, Gabi Bădălău a postat o imagine, în care o ține strâns în brațe pe Bianca, alături de care a scris „A mea”. Între timp, amândoi au plecat în vacanță. Dar nu împreună.

Bianca are altă combinație. Atentă la detalii, Bianca a transmis pe rețelele sociale imagini în care poartă aceeași ținută din piele neagră precum e în poza în care e îmbrățișată de Gabi Bădălău. Mai mult, cu o zi înainte, a „scăpat” pe Insta Story și o fotografie cu două fetițe, între care una era fiica ei, alături de băiatul cel mic al lui Gabi Bădălău.

Nimic mai simplu în a deduce că, cei doi sunt împreună în vacanță. Unde mai punem că, din postările bărbatului, era evident că a mers însoțit și de copii. Recent, el a obținut acordul fostei sale soții pentru a putea duce băieții în vacanță în străinătate.

Cu cine a plecat, de fapt, Gabi Bădălău în vacanță

În ultimele ore, Gabi Bădălau a vrut să lămurească lucrurile. În vreme ce Bianca postează imagini din Roma, cu o cazare luxoasă în care s-ar afla, cu un carusel plin de copii într-un parc de distracție, Gabi Bădălău petrece momente minunate în Dubai, la soare, cu băieții săi și restul familiei.

Din informațiile pe care Rețete și vedete le-a obținut, el se află în vacanță cu copiii, dar și cu familia sa. De altfel sora lui Gabi Bădălău, Sabina, a și distribuit, marți, mai multe imagini cu nepoții ei, în care ni-i arată pe aceștia bucurându-se de vacanță, de apă și de soare. Coincidență sau nu, a postat fotografiile după ce presa scrisese că Bianca s-a împăcat cu Gabi Bădălău și sunt la Roma.

Sursa foto: Instagram