Gabi Bădălău atacat din nou cu „mă-sa”. Chiar a plecat cu Bianca și a păcălit-o pe Claudia Pătrășcanu?

Gabi Bădălău atacat din nou cu „mă-sa”. Chiar a plecat cu Bianca și a păcălit-o pe Claudia Pătrășcanu?
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se pare că nu mai au nimic de ascuns și au decis să își asume, în sfârșit complet relația dintre ei. Cel puțin fotografiile distribuite pe rețelele de socializare în ultimele două zile asta indică.

Gabi Bădălău, pe de o parte, și Bianca Drăgușanu, pe de alta, au postat imagini din vacanță, marți înainte de prânz. Fotografiile sunt din locuri diferite.

Bărbatul pare să fi ajuns într-o locație exotică, cu soare. Are copiii cu el, dacă e să ne luăm după postări. Și nu a mers singur, ci însoțit de o femeie. Aceasta a și distribuit imagini cu cei mici, fericiți de locul unde au ajuns. E mătușa lor, sora lui Gabi, Sabina Ioana.

Pe de acealaltă parte, Binaca Drăgușanu vrea să ne convingă că se află în Italia, la Roma, unde s-a cazat la Fendi Private Suites, și unde are parte de tot răsfășul din lume.

ARTICOLUL INIȚIAL

După ultimele declarații ale personajelor principale și când se credea ca relația dintre Gabi Bădălău și Bianca s-a sfârșit, iată că povestea de iubire reizbucnește ca un foc în jar. Așa se înțelegea din fotografiile postate ieri, luni, de către cei doi, iar presa a reacționat.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au publicat primele imagini de amor. Bianca a pus un video în care strânge mâna iubitului ei. Vedem ceasurile scumpe, de aur, pe încheieturile lor, dar și mesajul Biancăi: „Good Morning”.

Urmează o postare pe care colegii de la Click au reușit să o salveze. Aceasta a fost distribuită de Gabi Bădălău. El a pus o poză în care o ține în brațe pe Bianca, de după gât. Ambii sunt îmbrăcați în negru. Iar alături de imagine a scris : „A mea”.

Gabi Bădălău, postare cu Bianca și unul dintre băieții lui

Fotografia este făcută în Italia acolo unde, ieri, Bianca Drăgușanu ne arăta că se află cu iubitul. Deducem astea din postările lor. Bianca a dezvăluit, pe unul din conturile ei de TikTok plimbarea de seară , dar și outfitul complet negru, din piele, pe care l-a ales pentru prima zi a excursiei.

Cei doi amorezi păreau că nu au plecat singuri, în Italia. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a distribuit pe contul său de Instagram o imagine chiar dinaintea plecării. În fotografie apare și unul din cei doi fii ai săi.

Pe de altă parte, în postarea Biancăi, e filmat exact caruselul cu copii, semn că tinerii lucrează la integrarea familiilor și la împrietenirea tuturor, copii și adulți.

@biancadragusanu8##fypシ ##italy ##👑♬ Might Be – Remix – Dj Luke Nasty

Totul sugera că cei doi amorezi, Gabi Bădălău (34 ani) și Bianca Drăgușanu (39 ani) nu se mai ascund după ce blondina a recunoscut public că îl iubește. După cum evoluat lucrurile în ultima perioadă între Gabi și fosta soție Claudia Pătrășcanu, e posibil ca la mijloc să fi fost o regie pentru ca artista să-și dea acordul ca băieții ei să meargă cu tatăl lor în vacanță în străinătate. Dacă ar fi știut Claudia că Bădălau o ia și pe Bianca cu ei, probabil că nu i-ar fi lăsat fiindcă mereu a susținut că nu o vrea în preajma copiilor ei.

Vom vedea dacă are vreo reacție după apariția acestor fotografii. Dar dacă nu asta e realitatea și Bianca Drăgușanu și-a pus din nou în practică strategia de a sugera niște lucruri doar ca să se facă vizibilă? N-am uitat când declara, anul trecut, că va face două nunți cu Bădălău, una în Grecia. Spunea și ce mare artist grec îi va cânta la petrecere, de ne-a contactat omul acela ca să ne spună că nu există așa ceva, că n-are niciun angajament sau contract pentru acea nuntă.

Pe de altă parte, rămân vii problemele cu familia Bădălău care, cum s-a spus în spațiul public, nu o prea agreează pe Bianca.

„Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini.

O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea (…)”, a mai spus Bianca, într-o apariție publică la tv.

Vom reveni când vom avea mai multe informații care să descâlcească această poveste în imagini.

Sursa foto: Instagram și Click

Up Date:

Exclusiv. Am aflat unde și cu cine au plecat în vacanță Gabi Bădălău și băieții săi. Ce face Bianca?