Exclusiv. „Regina sprâncenelor”, răsfățată de Sharon Stone. A surprins-o cu un cadou foarte scump

Exclusiv. „Regina sprâncenelor”, răsfățată de Sharon Stone. A surprins-o cu un cadou foarte scump
Cea mai celebră româncă din America, „regina sprâncenelor” – Anastasia Soare este mereu răsfățată de clientele ei celebre. Printre ele se numără Oprah, Sharon Stone și multe alte vedete de la Hollywood.

De Paști, actrița Sharon Stone a surprins-o pe constănțeanca noastră, Anastasia Soare, cu un cadou foarte scump. Vedeta i-a făcut cadou o poșetă Dolce & Gabbana, dar nu una obișnuită. Este vorba de o Devotion Bag ediție limitată care poartă chiar semnătura actriței din Basic Instinct.

Gențile au închizătoarea camuflată de o inimă sacră, inspirată din iconografia catolică. Prețul unei astfel de poșete este în jur de 2.000 de dolari.

Care e povestea genții de lux Devotion Bag by Sharon Stone

Casa de lux Dolce & Gabbana a dezvăluit în urmă cu trei săptămâni campania de primăvară-vară 2022 pentru Devotion Bag, cu actrița Sharon Stone și supermodelele Adam Senn și Sam Webb. Imaginile campaniei au fost surprinse în Veneția de fotograful de modă Michael Muller.

Geanta iconică Devotion Bag aduce o identitate vibrantă, linii feminine și eleganță. Iar actrița Sharon Stone a considerat că buna ei prietenă care de ani de zile îi face cele mai frumoase sprâncene, merită din plin să poarte o astfel de poșetă de lux.

Anastasia Soare și Sharon Stone au o relație specială de prietenie

Originară din Constanța, Anastasia Soare terminat istoria artei și arhitectura în România. A lucrat apoi ca estetician la un salon de înfrumusețare din Los Angeles, apoi și-a deschis propria afacere, în domeniul frumuseții. Se estimează că are o avere care se ridică la aproximativ 1,2 miliarde de dolari. În decembrie, a împlinit 65 de ani, vârstă pe care nu și-o arată.

În saloanele româncei, Anastasia Beverly Hills și Brentwood California intră clienți celebri de la  Kris Jenner, Oprah, la Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith. De asemenea, regina sprâncenelor este căutată de Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, și mulți alții. Cu vedeta de la Hollywood, românca are o relație specială. Anul trecut, de ziua ei, Sharon Stone i-a trimis în dar o magnifică orhidee albă.

Sursa foto: Instagram