După ce a apărut în toată presa făcând scandal pentru faptul că a fost pusă la punct după ce a parcat aiurea, tot ea e supărată. Comentariul kilometric postat pe grupul de Facebook unde a fost arătată mașina sa, i-a atras și mai multe replici, nicidecum cele la care se aștepta. Lumea a văzut ce caracter are și mai ales că nu știe să scrie corect.

Diva însă nu poate fi oprită să își susțină punctul de vedere. Iar ca să nu mai fie pusă la index, a renunțat să mai scrie, însă continuă să îi facă cu ou și cu oțet pe cei care i-au bătut obrazul. Dintr-o altă parcare. Stând în mașină, Anda Adam a înregistrat mai multe mesaje la adresa celor care, consideră ea, au jignit-o fără drept.

Alte amenințări pentru fata cu pălăria

E de notorietate, din episodul anterior, amenințarea de mahala pe care Anda Adam a făcut-o la adresa unei tinere care a criticat-o aspru pentru halul în care a parcat. „Daca citesti acest mesaj „palariato” ,afla ca am scos masina si am venit dupa tine,dar norocul tau a fost ca nu te-am mai gasit,ca te spargeam cu bataia!!!! La propriu! Si imi asumam si ca merg la politie sa dau declaratii ulterior!” – asta i-a scris, în postarea de pe grupul „Polițiștii au umor”.

Astă noapte, s-a luat din nou de ea, dar ne asigură că e o feministă convinsă, care în niciun caz nu promovează violența împotriva femeilor. Jignirile sunt și ele, la locul lor, în discurs.

„Nu îmi cere tu mie să mă port civilizat când tu ești agresivă, o prost crescută, o needucată și îți permiți să jignești un om pe care nu-l cunoști și să îl faci în ultimul hal. În viața mea nu mi-aș permite să îi adresez cuiva asemenea cuvinte, indiferent de conjunctură, dacă este despre mine, dacă omul ăla mi-a făcut mie ceva și a fost agresiv (…) Sunt o feministă convinsă. (…)

Nu vreți să știți de câte ori am sărit pe stradă pentru că am văzut violență împotriva femeilor. Nu sunt de acord cu așa ceva. Nu suport  când văd chestia asta. Dar am spus despre această fată că merită o lecție, o învățătură de minte, ca data viitoare, când își mai permite să jignească pe cineva doar pentru că așa consideră ea, merită să dea peste unul, care poate nu are omul toată țigla pe casă,  să-și primească exact ce merită.

Jur! Să fie foarte bine înțeles, nu instig la violență, dar din contră, fata asta merită o lecție. (…) O necivilizată și o prost crescută.. (…) Îi dau un sfat: fato, stai în banca ta, vezi-ți de viața ta. Emite frumos! (…) Nu ești justițiara parcărilor din mall și alte locuri”, a perorat Anda Adam din mașină.

Cântăreața le cere fanilor să raporteze „Polițiștii au umor” pentru hărțuire

Dar nu se oprește aici. Vedeta le cere fanilor și celor care sunt de acord cu ea să raporteze grupul pe care a fost postată imaginea mașinii sale prost parcată, pe motiv că imaginea și comentariile reprezintă acte de hărțuire – „bullying” la adresa ei. Le arată exact și cum să facă.

„Raportați această pagină, care nu aduce nimic constructiv. Nu știu care este rostul acesteia. Pentru domnul polițist ( n.r. care este administratorul grupului): îmi cer scuze domnul polițist că am trecut peste marcajul unui loc de parcare. Nu m-ar fi deranjat dacă nu se spunea că este vorba de mine. Dacă se spunea gen uite cum a parcat. (…)

Păcat că dai un astfel de exemplu și mai ești și polițist. Sunt un om asumat și cu coloană vertebrală încerc să duc un mod de viață sănătos pe care îl și promovez. Faceți sport ca să fiți sănătoși!”, a mai spus Anda Adam. Ea a mai postat un print-screen de genul „așa da”, ca să demonstreze că se putea arăta modul ei de parcare și altfel.

Postarea e de pe un grup cu un nume fabulos: „Ai parcat ca un bou București”. Nu are nicio obiecție față de apelativul care i se dă implicit din moment ce îi apare poza aici, dar îi place că unicul comentariu la postare e un simplu „mda”.

Sondaj de opinie agramat. Iată rezultatele

Dar cum spuneam, Anda e de neoprit. Pe Insta Story a lansat până și un sondaj de opinie: „Ești de acord să fi înjurat și jignit că ai parcat prost?”. Păstrăm grafia celebrei cântărețe ca să nu fie alte discuții vizavi de cum se scrie corect „să fii”.

Vedeta se lăuda, alaltăieri, cu școlile înalte absolvite (și cu faptul că e profesionistă la condus). „Nu sunt nici „blonda”, nici prost sofer. Am terminat informatica si R.E.I ,pe langa faptul ca sunt cantareata si am si „fruntea lata” Si am peste 1 milion de km condusi in 20 de ani de concerte prin tara! ( medie 1000-1200 km condusi / weekend) x 15 ani , ca dupa aceea mi-am luat un sofer…”, mai scrie cântăreața în replica postată pe grupul polițiștilor.

Sursa foto: Instagram

Ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al nepotului lui Elvis Presley, Benjamin, după ce s-a împușcat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri